Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 09-07-2005, 22:01   #126
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

No ja mam niestety 256 ram (a mam 2,5 ghz -.- )... więc mam takie problemy z grafą :
1) Na początku w misji, Explorable area, PvP pierwsze ataki mi przycinają (tak jak bym miał zawolnego kompa... coś ala 166 mhz :> , poprostu mi tak tnie... klatkuje przez 5-10 sekund...ważne chwile :/ )
2) Od Czasu do czasu w mieście przytnie (ramy odpowiadają za ilość co nie ? ... a tam wcholere ludu )

No to chyba najważniejsze... :> na arenach gram se teraz tak z lowest detalami , i tak to nic nie zmienia ale troche polepsza jednka szybkość wyjścia z tego przycięcia

Aha, Night masz może jakiś łuk dobry załatwić dla lvl'a 10 ? (mam bodajże 7-8 marksmana), bo ten mój od collectora (+5 energy, 8-13 dmg, 20%+ dmg na Charr'ach, więc średnie hity po 40 wychodzą .... a to malutko na arenie :>).

Właśnie byłem w fajnym teamie, gostek z dragon swordem (nie wiem jaki dmg, ale ogromny) zabijał kolesi 3-4 ciosami o.O, mesmer dobry skille miał, monka pozbawiał many w 10 sekund i wpychał go w kozi róg (po 30 sekundach monk is dead), Elema - Fire elem, nieźle walił z flare (średnio po 100 ... miał wcholere różnych runek na sobie, tak chociaż mówił ), no i ja... mała rangerka xD , co pozbawiała innych many (taki hit co 10 many zabiera... a 10 kosztuje...) no i mój malutki pet, lvl 10 moa bird . No cóż w 6 rundzie na Ascalonńskiej Arenie padliśmy :/ a tak dobrze nam szło :/ .
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem