Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2005, 01:37   #128
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nightwalker
Mogbym sprobować załatwić łuk(cholera skąd ja wezme następne 5 rogóf minotaura), ale masz pewnego pecha. Niedawno sprzedalem luk max damage 9 marksman req.
Zobaczysz stary prawdziwa gra zaczyna sie po 20 poziomie ;] na pustyni... a moj kolega jest spowrotem w gorach ;]
'

Night daj mi twoje gg... będzie łatwiej :>
pozatym ja znam gre, grałem na chyba.... 1,2,3,4...5 Beta weekandach, a na tym wakacyjnym Open Beta weekend (ta wczesna faza jeszcze, 1 rok temu) miałem najlepszego axe'a w grze :> , wtedy to były bronie z dmg max 7-11 (np. blunt) a ja miałem axe 3-14 dmg i 3 hity i gostek lezy (średni dmg = 80) pamiętam to dobrze .

teraz mam 12 lvl, przeszedłem tą misje...em... tam gdzie Rurik ginie, wszystkie z bonusami wypełnionymi. Ale błagam załatw łuk , bo ja nie wytrzymam jak patrze jak gostek sprzedaje fajny łuk za 2k -.-... a ja 2k to moge se zrobić ... w 5h :/ (z teamem, bo inaczej to padne raz dwa ).
Aha wiesz może po ile teraz chodzi Black Dye ? Bo wypadło mi a w sklepie jest po 5k (coś koło tego) :> .

P.S. Załatw łuk (ale ja upierdliwy ), wkońcu też musze iść na arene i sie nie wstydzić że mnie wyśmieja (nie wyśmiewają jak coś , pewnie coś se myślą ale nic nie mówią), aha co do twojej guildii to Polacy sami czy mieszanka ?
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem