Zobacz pojedynczy post
stary 26-03-2004, 19:27   #15
qba
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 09 2003

Domyślny

hmmm film fajnie zrobiomy, dość dobra gra aktorow, i fajnie ze niemowili po angielsq(popsuloby klimat), niemozna mowic ze film szoqjacy bo wszystko co tam sie dzialo znaja dzieci w podstawowce, niewiem czemu ludzie sie tak przejeli tym biczowaniem: fajnie pokazane ale takie sceny widzialem nawet w bravehearcie (i niemowie tu tylko o scenach walk) i wielu innych filmach, chociaz troche dziwnie tak patrzec na "Jezusa" jak go bija ; WOGULE niemoge pojac czemu Żydzi tak strasznie bluzgaja() na ten film (jezeli niemoga sie pogodzic z tym co sie wtedy dzialo to niech zmienia religie)ja niezauwazylem aby jakos szczegolnie na Żydów klneli itp.; co do wieq to moze ponad 13-14 lat chociaz jak mi sie przypomina moment w ktorym moj qmpel wysylal se smsa w czasie krzyzowania to widze juz jak o wiele młodsi od niego sobie gadaja rzucaja popcornem itp. poprostu:
a)nietyle niezrozumieliby tego filmu co niezdawaliby sobie sprawy z powagi i z niby maloznaczacych momentow (tylko jakies smianie sie na pokaz jak "goscia" napier***** z bicza, to ze dostali pozniej po mordzie to inna sprawa)
b)ten film to niejest zaden horror ani nic podobnego (jak tu ktos powiedzial) to jest doqment a wiec jezeli chcesz obejzec cos czego jeszcze niewidziales nieidz na to

re: down
idz tak jak ja na 20 albo i pozniej wtedy na pewno niebedzie wycieczek szkolnych
qba jest offline   Odpowiedz z Cytatem