Do wszystkich Harmonijczyków, którzy ogladaja ten temat.....
Dzisiaj mial miejsce hack, i to bardzo pechowy hack- tymczasowy lider mojej gildii Draconis Aztec zostal hackniety, a co sie z tym laczy cale nasze GH wraz z moim pokojem ( wycenionym na ok 100k ) zostalo obrobione. Nie wiem kto to zrobil ale moge przysiac, ze jezeli zrobil to polak i czyta to forum to dorwe gnoja, nie tylko ja bede go scigal. Wiele osób stracilo swoje cenne rzeczy, wszystkie pokoje zostaly ogołocone- nie wiem czy doznaliscie kiedys takiej sytuacji ..... Prosze was polacy- rodacy o pomoc w zlapaniu sprawcy bo napewno zrobil to ktos z harmonii, moze doszly was sluchy ze jakis gosc szykowal taki plan. Strasznie ciezko mi o tym mówic bo az mi sie rece trzesa, robi mi sie gorąco i serce szybciej bije. Nieczesto m isie to zdarza, w tibii praktycznie nie gine a tu taka sytuacja ....... Powiem wam co stracilem ja, pewnei inni z mojej gildii tez sie wypowiedza:
- ~75 scarab coinsów
- ~70 kokosów
- 50 bialych perel
- 40 czarnych perel
- 25 rubinów
- 32 szafiry
- 27 emeraldów
- 37 ametystów
- 8 blood herbów
- ~40 sniezek
- giant sword
- loot z guardów/soldów warty ok. 10k
Przysiegam na boga ze jak sie dowiem kto zrobil, to nie bede nad soba panowal, a niech sie dowiem gdzie gosc mieszka ......
Pokój przed:
Pokój po:
P.S. on byl dla mnie wszystkim, przesiadywalem w nim dosyc dlugo bo bardzo mi sie podobal, nie wiem czy ja to uzbieram na nowo czy nie ....