Temat: Aol?!
Zobacz pojedynczy post
stary 10-07-2005, 20:44   #20
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Cool Słuchaj Bon~!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bonastick
Jest to jedno z rozwiązań. I nie uważam je za aż tak dziwne. Czy w rl byłoby dla Ciebie problemem powiesić sobie na szyi dwa amulety?
Inne rozwiązanie to zmiana sposobu korzystania z AOL'a, np wystarczyłoby go mieć w bp'ku aby działał.
Mało mnie interesuje sposób w jaki to miałoby być zrobione, po prostu coś możnaby zmienić, gdyż gdy aol staje sie koniecznym elementem ekwipunku, nie można już korzystać z żadnego innego amuletu a nie raz by sie przydało.

Ale może już warto tą dyskusję zakończyć bo sie off-topic robi
A czy w rl'u byłoby problemem włożyć sobie dwie bronie do rąk zamiast broni i tarczy, albo na np. leather armor naciągnąć jeszcze crown armor??!! Mielibyśmy wtedy równowartość e-plate'a . Moim zdaniem jakaś dodatkowa kieszonka dla palków na torche byłaby dobrym rozwiązaniem, bo to używanie "utevo lux" jest irytujące , ale inne sytuacje to raczej nie ...

Co do EOL'a w bp'ku to moim zdaniem byłby to zły pomysł. Dlaczego?? Bo gra by się zrobiła nudniejsza (ja tak uważam) . Tak to mamy coś za coś - masz EOL'a to nie masz np. p-ammy, albo dragon necklace, itp....

Co do tej dyskusji to moim zdaniem można ją zakończyć dopiero teraz, po mojej wypowiedzi ...

Ostatnio edytowany przez Marixon - 10-07-2005 o 20:55.
Marixon jest offline