Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Raynold
................Szukamy miejsca niedaleko od respawnu, bierzemy dwa potworki i tak się blokujemy (korytarz/parcele), żebyśmy byli atakowani tylko przez te dwa.........
[/b]
|
A włąsnie ja powiem że NIE. MIałem skille knightem 38/38 w tym shield pare % wiekszy nawet. I tu jak zaczełem brać tylko 2 potworki to mi wyszło że mam 47/45. Zniepokoiło mnie to. Wiec zaczełem brać 3 nawet 4. I wyszło że mam skille 51/51 i shielda chyba coś koło 5% mniejszy. A wieć powoli sie wyruwnuje. Też myślałem ze to to max bo na tarcze tylko 2 ciasy ale NIE. BIERZCIE WIECEJ POTWORKÓW NIZ TYLKO 2 DO TRENINGU.
EDIT:
Ps:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vorment
eee chyba jednak nie masz racji. Wiele poradnikow przeczytalem, wiele osob wypytalem i wiele testow przeprowadzilem i wynika z tego ze im wiecej tym lepiej. Musza w odpowiednich odstepach atakowac. Np. bije cie 8 potworkow. niby 2 blokujesz ale jesli one bija 4 grupkami po 2 (co sie BARDZO ZADKO zdaza a nawet jest to niemozliwe) to rosnie szybciej. Jednak czasami zdazalo mi sie, ze bily mnie naraz 3, a potem jeszcze 1 (niestety nie po 2) blokowalem 2 z 3, a potem jeszcze tego 1 i w tym momencie szybciej skakal shielding. (tzn zaobserwowalem ze tak uderzaja, ale nie wiem czy shielding skakal szybciej gdyz nie liczylem czasu itp.) pomysl nad tym, moze spróbuj
PS jak Ci sie zachce przetestowac moja teorie to odpisz plx
Ray: już nic, odpisuję w drugim poście ;]
|
Tak samo tu ten koleś miał racje. Mówie serio im wiecej tym lepiej. Moze nie zaduzo ale napewno lepiej mic 3-4 niz 2 jestem tego PEWIEN.