Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2005, 16:07   #1
Pavvel
Użytkownik Forum

Pavvel's Avatar

Data dołączenia: 05 03 2005
Lokacja: Wrocław

Pavvel ma numer GG 7901105
Strzałka The Elder Scrolls IV : Oblivion

THE ELDER SCROLLS IV: OBLIVION

Wielu z Was, jak również i ja grało zapewne w trzecią odsłonę 'The elder scrolls' pt 'Morrowind'. Grając w nią gracz przemierzał swoim bohaterem nieodkryty teren wyspy Morrowind pokonując przeciwników, ulepszając róznego rodzaju skille oraz zagłębiając się w całą fabułę gry, która moim zdaniem była bardzo ciekawa.

Akcja gry będzie się rozgrywać w prowincji cesarskiej Cyrodiil, prawdopodobnie kilka lat po wydarzeniach na Vvardenfell. Jak nazwa sugeruje, fabuła będzie się obracać wokół pewnych wydarzeń związanych z Otchłanią.
Przeniesiemy się do krainy pełnej pięknych lasów, bęzdie mogł przejechać się włąsnym wierzchowcem i walczyć z róznego rodzaju potworami.
Do wykonania będzie bardzo dużo misji, tych głownych jak i pobocznych.

Tyle o kwesti fabularno-praktycznej, że tak to ujme teraz krótko o kwesti technicznej.

Co do wymagań sprzętowych nic nie jest jescze pewne, ale sądząc po screenach...

Elfickie ruiny
Domek na polanie
Piękny las
Nasz bohater
Jeden z potworów

Wydaje mi się , że będą one wysokie (nawet gzdieś usłyszałem, żeby odpalic na max detalach w dniu premiery trzeba będzie mieć najlepszy dostępny zestaw na rynku... ) ale co tam pozyjemy zobaczymy.
Jak widać wszystko w grafice zostało dopracowane w najdrobniejszym szczególiku. Na przykład trawa, drzewa, kwiaty poruszające się na wietrze albo pięknie oświetlone lokacje...mmm palce lizać
Gra zostanie wydana na PC, X-BOX2 oraz najprawdopodobniej na PS3.

Wg producentów gra powinna zostać wypuszczona na rynek na przełomie roku 2005 i 2006 czyli juz za kilka miesięcy.

To tyle ode mnie... teraz czas na wasze komentarze i wypowiedzi
Co o tym sądzicie?
Walk on, walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone,
You'll never, ever walk alone.

Ostatnio edytowany przez Pavvel - 11-07-2005 o 16:16.
Pavvel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.