Zobacz pojedynczy post
stary 11-07-2005, 21:55   #1
Linek
Użytkownik Forum

Linek's Avatar

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Kolacja

Domyślny Chcesz być w Most Talented Artists? Czytaj!

Warunki przyjęcia.
Zgłoszenie wysyłamy przez panel kontrolny użytkownika, zakładkę Członkostwo w grupie. W tekście zgłoszenia MUSI znajdować się link do waszych prac, inaczej zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone, gdyż nie będzie jakichkolwiek podstaw do oceny waszego talentu.
Z góry też mówię, że jeśli stworzyliście dopiero 10 grafik, albo zajmujecie się tym od dopiero miesiąca to nie macie co próbować, przyjmujemy tylko naprawdę utalentowanych artystów.

Limenu nie jest już w MTA, zrezygnował, więc nie męczcie go na gg.
Za to w moim przypadku piszcie na
4276121
Przy okazji piszę, żeby nie było żadnych niedomówień. Mam teraz ponownie bardzo ciężki okres, także jeśli zgłaszacie się do członkostwa w grupie - piszcie też na gg, gdyż nie mam ochoty zaglądać na forum, nie ukrywam. A jak już będę musiał rozpatrzyć zgłoszenie to to zrobię, wystarczy, że mi raz przypomnicie, im dłużej mnie męczycie na gg, tym gorzej dla was. Jedna wiadomość wystarczy.

Tyle ode mnie na ten temat w tej chwili. Jeśli cokolwiek mi się przypomni, lub będą potrzebne modyfikacje to napiszę w tym temacie.

Ostatnio edytowany przez Linek - 07-05-2006 o 19:57.
Linek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.