I to że ostatni cios zada to też bzdura, Rzecz która wypadnie należy do tego który NAJWIĘCEJ zadał obrażeń przeciwnikowi....Naprzykład:
Ten Lich (taki mag

nekromanta) daje 100 exp średnio
i walczy z nim z 3 osoby.
1 osoba- zdobyła 25 exp.
2 osoba- 35 expa (ale zadała najwięcej ciosów)
3 osoba- 40 expa (najmniej ciosów)
3 osoba zdobywa przedmiot po statusowo to ona zadała najwięcej obrażeń przeciwnikowi.
Także w tej grze są piękne potwory (nienawidze szkieletów

zawsze sie czepiają

)
Są dodatki jak :
-Skrzydła (aniołą, demona i chyba wróżki)
-Combosa

(robi sie je RMB ale wymaga to specjalnej broni która ma dopisek np. (stamina: 8 ) )
-Fajne bronie, są lepszej jakości i podstawowe. Te lepszej jakości mają zazwyczaj więszą siłę ale wymagają troche większych umiejętności od podstawowych.
-Poprostu piękne pancerze. Od leather seta (takiego zielonego :O ) do takich podobnych do lava armor (tak na to mówie bo to tak wygląda

).
-magia, przecudna

-Pk też sie rozróżnjaiją :
->pierwsze zabicie - pomarańczowe imie i 3 godziny czekania aż będziesz mieć normalne
->drugie zabicie (zanim jeszcze mineły 3 godziny od poprzednieg) - czerwone i 6 godzin czekania
->trzecie zabicie lub więcej (zanim minie drugie zabicie) - 9 godzin od ostatniej ofiary . Postać która ma ten status jest zupełnie czarna a jej broń jest czerwona (niby z krwi lub ze złości

)
0 zabić - 6,25 % że wypadnie ci jakaś rzecz
1 zabicie - 10% że wypadnie ci jakaś rzecz
2 zabice - 25% że wypadnie ci jakaś rzecz
3 zabicie - 50% że wypadnie ci jakaś rzecz
- Expowanie na najniższym levelu jest troche trudne dopiero od 5 do 10 jest fajnie potem jest już NUDNO

.
-Mroczny Mag i Mroczny Rycerz zaczynają od miasta ludzi (takie szare troche ... mroczne mam na myśli)
-Elfy (takie baby

) startują z bagien (Bardzo kolorowe i silne potwory niedaleko miasta

... nielubie bagien

)
To chyba te dodatkowe zalety i wytłumaczenia ... pozdro do all

.
P.S. Niewiem czy dobrze napisałem te bagna

... niewiem jak sie odmieniają

.
M. Bagna
D. Bagien
C. Bagnom
B. Bagna
Msc. Bagnach
N. Bagnami
W. Banga
(niewiem też czy w doprej kolejności napisałem Przypadki... niekrytykować mam 2+ z Polskiego

).