Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2005, 00:26   #139
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

no ja mam teoretycznie 19 lvl (bo brakuje mi 6% do niego :> ).
Jestem na pustyni, pierwsza misja, o jezu jak ja sie nameczyłem by sie tam dostać :> te wszystkie sand draki i inne plugactwa -.-...ale se przyokazji przeczytałem notatki jakiegoś podróżnika co zdechł na pustyni z wycieńczenia :> .

Jak ktoś znajdzie (Night do ciebie mówie :> ) Gold bow (Z napisem na złoto) to niech zagada, szczególnie ciebie night prosze , bo ten mój to już troche przestarzały (z lion arch xD )by sie przydał taki z 15+ - 25+++ :> (może być też 50-99 ale jak taki znajdziesz ....to możesz być pewien że to mastah bow :> ).

wogule, Night, może dojdziecie do Kaldricka guildii ? Będzie lepiej...

Zara zedytuje i walne pare screenów (50 zrobiłem...musze powybierać któreś... ).

EDIT:
Nie daje w linkach :> tego troche jest....a może wam sie nie chce klikać :>

1) Takie troche późniejsze początki:

2) Gdy usłyszałem, że ludzie oferują przeprawę przez góry do Kryty (następne misje, miasta i wogule :> ) za 1k ... to powiedziałem se "LOL ! Henchamni ! idziemy w droge"... fotka z końcówki wyprawy... jaskinia lodowa:

3) To co wyżej...

4) A jak myslisz ?

5) Tu już początki Kryty, Taki gorący klimat a ja w futerku biegam...

6) Tu arena w Górach (Góry Lodowe, zimowe czy co to kurde to białe jest)

7) Tu już troszeczke dalej, (niż te początki Kryty) . Pierwsza misja, gdzieś tak jej środek (pierw wybiliśmy wszystkie Lighting Drake'i xD - Smoki )

8) A tu już Owiele wiele dalej , Pustynia, moja zmora ale zarazem raj dla prawdziwych zgranych grup (Tutaj to jest podstawa, wcześniej to tylko rozgrzewka, tu pomyłka może przynieść klęskę całej akcji ! , jest prrzykład :> )

9) Ni z tąd ni ... o qwa, chyba ortografia mi padła, bo nie wiem czy dobrze pisze... :> , wybiegły 3 potworki, 2 Hydry + Hydra boss (ich przeciętne hity = 50 dmg )

10) yuppy...boss is dead

11) To ja lubie, zdobyć przedmiot, zbadać go i odblokować itemka dla postaci PvP :> (tutaj odblokowało mi 2 rzeczy z 1 miecza, drugiej fotki mi sie nie chciało wklejać :> )

12) "Run Forstest, RUN !"

13) Dobra rzecz i zła w jednym... Dobra - Taki hit :> , zła - Brak Energii -.-, to w PvP jest najgorsze :> , ale to było PvE

14) Na pustyni jest mnóstwo tych wielkich kości, ciekaw jestem jak te stworzenia wyglądały za życia :> mogli by zrobić quest albo misje "Ancient Dragon" a tu taki olbrzym, 50x większy niż człowiek... i hity średnio po 300-400

15) To czego ja nielubie, Sand Drake, wredne stworzenie, w cholere ich tam jest, by sie dostać do misji później musiałem uciekać, omijać, skradać się...ale ucieczka trwała najwyżej 1 minute....potem sie padało :> to zaszybko biega

16) Tu ja i mój kolega :> (henchman), chwile później zginoł (a ja z 2 minutki później ... ale to zara )

17) A kysz mi ! A KYSZ !!! Ja chce zobaczyć co ma collector.... nędzne syfy miał :/ ...

18) No i to czego tygryski nie lubią najbardziej ... czyli Dead i grupa goryli agresywnie nastawionych... uciekających z miejsca zbrodni...

chwile później przyglądając się mapie dostrzegłem inne przejście...troche bliżej, no i tam była misja :> . Jutro se zrobie, tera spać ... dziś cały dzień (z 10 h non stop grałem o.O ).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-07-2005 o 01:10.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem