Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2005, 10:22   #101
slimaczek
Użytkownik Forum

slimaczek's Avatar

Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kościan

Stan: Na Emeryturze
Imię: Topork
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom: 87
Skille: 84/83
Poziom mag.: 7
slimaczek ma numer GG 1217938
Domyślny

No cóż, gta sa wymiata, grałem we wszystkie części, i poprostu ta część wymiata Dostałem ją 2 czy 3 dni po premierze na PC od kumpla i odrazu zacząłem w to pykać, i po dwóch tygodniach zdobyłem 100%. Teraz jest nieźle,full kasy, wszystkie chatki, wszędzie jest teraz pełno wozów odblokowanych, amunicji nieskończoność a bronie mam najlepsze ;P Ale i tak najlepsze są tricki na motorze, teraz do tego jeszcze rowery, skille mam wszędzie najlepsze oprócz pistoleta z tłuminkiem i latania -.- Tak jak z vice city, teraz będę kręcił stunt movie a co do oceny san andreas, to grafika jest dobra, wymagania małe (ta gra chodzi nawet niektórym na GeForce 2 ), lepszej grafy mi nie potrzeba. Muzyka jest poprostu świetna, radyjka są za***iste (wole słuchać radyjek niż mp3 moich ;D), moje ulubione to K-Rose. Dźwięki podłożone są też niezłe, bardzo pasują, a co do filmików, to cóż, co chwile tam lecą niezłe słowa, lepiej niż np. w gta3 gdzie gościu był małomówny (w tej części się go spotyka). A rozrywka? lepszej chyba nie miałem Dobra kończę tą długą recenzję, bo właśnie expie i nie chcę żeby mnie zabito ;P

slimaczek jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.