Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2005, 11:23   #239
Fatevux
Użytkownik Forum

Fatevux's Avatar

Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Poznań

Imię: Avonasak
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 9
Poziom mag.: 1
Fatevux ma numer GG 3997873
Domyślny

jest tego 25 stron ie czytałem all ale polowe wienc jak kogo powturze to sorra !

Zacznijmy od traina (zakładamy że mamy ghoula/monka):

Knaj: bierzemy se 2 raty dajemy ful def i pizgamy ghoula ! w miendzy czasie jemy obiadek oglądamy TV albo nastawiamy makro (żeby cie po 15min nie wyje..) i idziemy se z kumplami na .... piwo

Palek: bierzemy te 20 spearów (mowa o hig lvl pal) i pizgamy tego monka. Po jakiejś godzinie umieramy przed kompem... wchodzi starsza patrzy a ty jak takie zombi lerzysz na klawiaturze i te speary przeciągasz co chwila :/

Expowanie:

Knaj: na niskim lvlu: zamek koło AB, Roty Dwarfy ewentualnie Soldy, a na pacc to tylko Larwy Ale na Hig lvl: OF, Cyco Polis, Guardy, Maint...(to miasto mino), i taka jedna miejscówa na PoH...Podsumowując na niskim lvlu idzie się zesr** a nie bić lvl ! ale od wyrzszego lvla to jest ostra jazda bez trzymanki ! Ale na EQ wydasz majątek, który i tak ci się potem zwróci i to z nawiącką !

Palek: na niskim lvlu Cmentarz w HG, Cyce, Dragi, Ghoust Land i wszystko co cie nie dogoni i masz gdzie przed tym spier*****. Ale na Hig lvlu to Dragi, Guardy, OF (ewentualnie), PoH... i czekanie na dzień kiedy nie masz laga !...Podsumowując na niskim lvlu sie szybko expi ale potem dostajesz zawiechy...A pozatym na belty to taki majatek się wydaje że to jest mały hu* !

Tak ogólnie to knaj ma ten + że bloczy wszystko i ma good itemki a jak ma hig lvl i dobre skile jest rozrywany przez ekipy palków i sorców (idziemy na DL'e i potrzebujemy blokera... i tak nawijają z 1,5h). teraz gołe fakty pokarz mi pall na 200+lvl ! knaje są i to 2 i jeden sorc !

PvP:

PvP u knaja: to mowa tylko na HIG lvlu dajesz ikonke aby gonić kolesia i się UHasz jak głupi (zresztą i tak ci h*** robią bo knaj to potem istny czołg !). Ale tak na jekieś PKowanko to knaj jest najgorsze co może być

PvP u palka: Belty (z 500), UHy, GFB, FBomby, i MWalle... spierd**** i srasz MW aby cię nie dogonili... Oczywiście hity nie bedą kosmiczne bo to palek ale zawsze jakiegoś innego pala albo sorca ubijesz !

PvP u sorca (mówie bo to mój ulubieniec): wyglada tak jak u palka tylko zamias Beltów SDki ! Jak masz dobrze obcykane trafianie runkami umiesz żucać MW i FB to cie rzadem knaj nie dogoni a Palek bedzie wiał tylko do PZ

Tak ogólnie żecz biorac to knajem się ciekawie gra od Hig lvla, ale jak nie jesteś jakiś kozak co wbije z 40 lvl to rób Pala na niskim lvlu to jest sieka.
Gdzies było porównanie knaja do czołgu a palka do snajpera kto kogo rozwali ? no napewno snajper z snajperki nie rozwali czołgu... ale zato czołg snajpera z działa owszem ^.^

Ostatnio edytowany przez Fatevux - 12-07-2005 o 11:24.
Fatevux jest offline   Odpowiedz z Cytatem