Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2005, 20:12   #152
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

Up:

Nie wiem ale mam kilka info nowych :>

1) Wykonałem Thirsty River (cudem, 3 razy robiliśmy). Było to tak, wszystko cool, byliśmy już w 3 lvl'u atakowaliśmy to środkowe (tóż po zniszczeniu lewego i odczekaniu czasu res'a) , i tam nam padło 50% drużyny...tej ważniejszej :> (bo monk w niej był :/ ), i zostało nam ostatnie, już wszystkie nadzieje poszły się ****, no ale jak już doszliśmy to spróbujemy i idziemy, bijemy, dość ciężko, nie ma monka, nam potworki nieźle dawają w kość :> , co chwile cofanie się na regeneracje ale udało się (dzięki Meteor Storm'owi :> - czar elema)i potem szybko do priesta (zostało z 30 sekund) i go lejemy, a my meteora już nie mamy (regeneruje sie...a to długo trwa.... ) ale udało się, w ostatnich sekundach , i został nam boss...ale tu już bez problemów, były tylko wiwaty i teksty "Finally done" itp :>

2) Pokonałem moje lustrzane odbicie, i o ile się nie myle dostałem 50k exp (albo kasy, ale raczej exp, bo sie pojawiło nad głową na zielono...podczas pokazówki ).
Powiem wam że Rangera Lustrzane odbicie jest trudno pokonać, trzeba się odpowiednio do tego przygotować, a ja zrobiłem tak, gdyż, te lustrzane odbicie ma ataki 2x większe niż moje o.O to wziołem usunołem wszystkie poważniejsze skille (ten co np. zabiera 61...bo mi waliło za 130 we mnie a w niego 61 -.- ), power shota (110 we mnie, 40 w niego) i pare innych takich jak leczenie... potem włożyłem nic nieznaczące prawie że buffy (Rangerzy mogą tworzyć takie dusze potworków co dają różne buffy, np. Favorable Winds - tego nie dałem...bonus do dmg :> , dałem takie jak leczenie malutkie, jakiś tam na cold dmg (jak ma się czary cold), i coś dla zwiezaków...ale nie było ich tam :> ) oraz pare trapów (Dust trap i Piercing Trap), zanim on to wszystko powłączał to ja go zdążyłem zabić perfectem i w ciągu 50 sekund (jak zabijesz w ciągu 50 sekund dostajesz bonus...to chyba było to 50k ).

Dobra tera mam misje ! !! !! (czyli jeszcze nie koniec :> ) Dragon's Lair ! Czyli wiadomo, legowisko smoków :> ,zara se wróce w pięknej skórce smoczka ! Cya ! (a potem questy :> ).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem