Zobacz pojedynczy post
stary 12-07-2005, 20:17   #55
Dweron Abyth
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 05 2005
Lokacja: Sieradz

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ghost Nieudany
Ja sugeruję poexpić na ratach i kupić Chain Armor za ok. 100 gp.
LOL... chain armor jest chyba z najprostrzego questa... (prosze nie mowcie mi tu teraz o rapierze i innych guwnach)

Cytuj:
Potem kup legion helmet .
równie latwy quest jak na chain armor...

Cytuj:
i brass shield (ew. Steel Shield lub w porywach Copper Shield).
wow masz steel shield na rooku nie zly jestes... a tak przy okazji kolejne 250 gp w plecy lepiej isc na szkielety na pewno utrafisz brass shield....

Cytuj:
Jeśli axe - zostań przy standardowym axe i zejdź do szkieletów. W trupach tych potworów jest w diabły hatchetów, brass shieldów i mace'ów.
ty masz schizofrenię??

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glucio
ja mam machete. wystarczy mi ona na potworów??
maczeta to slaba bron, ale na bugi i trolle ci starczy

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Glucio
Al Dee nie ma leather boots, ani reszty podanych zbroi. gdzie ja to mogę kupić?? np. chain armor lub legion helmet
leather boots - troll
legion helemt - rot, sa 2 questy
chain armor - mino, quest

Cytuj:
Studded arm kupisz u Obiego
pozostawie to bez komentarza...

Cytuj:
W zasadzie, to nie opłaca się kupować w sklepach, bo ceny są wysokie. Lepiej kupuj od graczy.
ameryke odkryles...

Cytuj:
Nie, machete zdecydowanie nie wystarczy do expienia Kup sabre u Obiego za 25 gp.
brak mi juz slow...
maczeta atk:12 def:9
sabre atk:12 def:10
ogromna ruznica...

Cytuj:
Ceny carlin sworda na rooku to od 30 do 50gp, czyli o trzy czwarte/połowę taniej od nieco lepszej katany.
chyba na twojej planecie parkinsonów...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Unvareier
Coś takigo kiedyś słyszałem że od któregoś lvlu można (na rooku) dostać ... FIRE SWORDA!!!! Ale to chyba bajki...
to na pewno bajka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mario114
kiedys widzialem kolesia który chcial sprzedac fire sworda za 2,5k wiec go wysmilem bo kto ma taka kase na rooku :tongue:
chociaz by ja...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bikstopa Reaktywacja
jest jeszcze na rooku Poison Dagger - wypada z minosa niezwykle zadko
i jest jeszcze spike sword ktory wypada tylko z GM'ow
zeby ubic drania trzeba miec 50 lvl
czytajac ten post dostalem skretu kiszek i reszte posta dokoncze jutro...

Edit (juz oprzytomnialem):

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lakemet
z minotaura wypada bardzo rzadko chain legs
i dlategu wku...ją mnie nOOby...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lakemet
a na 70 lev z paccem sie domek dostaje ciekawe jak by wygladal na rooku
czytac jak powyrzej

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arkamis
Lol? Macheta ma 14 ataku a sabra 12 nie lepiej zostać z machetą?
moglbys chociaz sprawdzic na http://www.tibia.pl/items.php?sort=atk&typ=sword a nie debila z siebie robic

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gagagigo
no wiecie, przed jednym z pierwszych Updtatów na rooku mozna bylo miec spike sword, scale armor, i (jak ktos mial farta) brass legsy z minosa, ale
GM pozbyli sie za silnych eq :/
po pierwsze brass legs nigdy nei lecialy z mino ani z mino mage...
po drugie nie gm tylko cipowie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez darwin
T@sak nie mogłeś mieć na dwóch postaciach 6k ponieważ ci sie nie zmieszczą
6000 gp - 600 cap

jesli 1 lvl ma 450 cap to jaki widzisz problem???

Cytuj:
7k.1k po 100gp a reszta 60 platinum robie to tak ide na szkilety i sprawdzam deady i zabijam w deadach leżą hatchety i biore 4 a jak nie mam cap to jem jedzenia i wyrzucam armor i znowu i miałem 7 k miałem copper shield legion helmet studded legsy studded armor chociaż co wyprawa na szkilety to już leżał sobie na ziemi leather boots i oczywiście cralin sword
"i dlategu wku...ją mnie nOOby..."

Cytuj:
a propo poison daggera to mojemu kumplowi wypadł poison dagger bo był na Queście z carline swordem zastawił sie skrzynkami chocdził po krzesłach wziął nagrody i puszczał po jednym minotaurze i mu wypadł a 3 dni później został zchackowany
a mój kolega mial na 68 lvl na rooku zabil mino mage i ma brass armor... LOL czlowieku przestan tak sciemiac bo biedni newbe w to wierza...

Cytuj:
bubusiek wiesz ale żeby mieć tą kase trzeba najpierw ją zdobyć
i on mowil w poprzednim poscie ze zdobyl 7 k i jednoczesnie uwaza ze inna osoba nie mogla zdobyc 6k

Cytuj:
.Na pierwszym levelu masz dużo capa ponieważ masz w ręce broń i pancerz a żeby iść na potwory trzeba mieć co najmiej tarcze która waży około 60 armor ok 70 i jeszcze bron około 40 helm okolo 35 to masz razem na 2 postaciach 410 capa a jak masz 8 level to capa masz w dwóch około tysiąc a na 8 levelu masz już co najmiej brass helmet brass shield studded armor mace hatchet lub carlin sword lub sword lub katane leather bootsy leather legsy to masz około 224 capa a na dwóch około 448 to więc masz na swoje noszenia 450 we dwóch a trzeba mieć też podstawowe rzeczy jak jedzenie lina i łopata wędka i plecak to wyjdzie na dwóch około 150 czyli razem masz capa zajętego około 600 a na swoje noszenia masz 400 na dwóch czyli zmieści mó sie na dwóch 4k góra jak sie nie znasz to nie mów
CZLOWIEKU (czytac noobie) ONI CIAGLE MOWIA O CHAR DEPO

Ostatnio edytowany przez Dweron Abyth - 12-07-2005 o 20:47.
Dweron Abyth jest offline