Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Przechodzisz właśnie pierwszy etap w tibijskim życiu. Tibia traci zainteresowanie, nudzi, nie ma tej magii. Nie wiem czy się martwisz czy nie, ale jak by co, za jakiś czas (może pod koniec wakacji [update time], okolice września) znowu zacznie ciebie interesowac  poprostu wytycz sobie następnym razem jakiś cel i dochodz do niego po kroczkach, np: moim celem jest nastukanie +100 i zrobienie Anika. Próbuje wykonać ten cel robiąc podrodze mniejsze (aktualny: doskillowanie do 65/65) a jak mi się tibia nudzi, to robie sobie przerwe 
|
No i bardzo dobrze

przerwa jest potrzebna we wszytkim.
"Zmęczenie materialu"przypomnial mi sie text z "Kulturystyki i Fitnes"jak koleś mówil ,że mięśniom trzeba dać wolne..bo się przetrenują i same..będa potrzebowały przerwy i wtedy będzie źle.Co do Autora tematu..ja mam właśnie teraz tak..wogule nie kce mi się w tą gre grać ale na forum pisać moge

cieszyć sie szczęsciem innych piękne.Zrób przerwe i zaczniesz znów grać.(Jak będzie Up) Co do Tibi i mięśni to może głupie porównianie..ale jak najbardziej podobne.Jednym słowem"Przetibjowales się"(ops,dwa słówka)