Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 08:53   #6
Vaxxia
Użytkownik Forum

Vaxxia's Avatar

Data dołączenia: 03 11 2004

Stan: Tutor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LOL_13
Witam wszystkich! Słuchajcie nie *******cie mi znowu zebym szukał albo coś w tym stylu bo mi sie nie chce... tibia sie zmienia i wymagania sie zmieniają. Elo mam problem ponieważ ostatnio sobie gralem kngihtem i bylem juz na 33lv. Bardzo fajnie mi sie gralo lecz jednak zabili mnie pare razy a potem dostalem hacka od kumpla ktory znał moje pasy. Oczywiście dostal w******* taki ze potem mialem problemy z rodzicami ze bije kolegów itp ale to nvm. mam teraz 26lv skille 63/56. Jeszcze 4mlv. Mam pytanie do was maniaków profesionalistów bez życia ktorzy graja całymi dniami w tą gre i marnują sobie życie...Jak sie wybić z tego dolka i miec duzo hajsu dobre eq? o skille to ja juz zadbam. Odp plx nie gralem 3 miechy bo skonczyla sie umowa na neostrade ale ojciec znowu mi zalozyl to chce mi sie grac halp halp halp!!!
1. Szukaj (poradników dla knighta)
2. Wole być maniaczką, profesjonalistką be z życia, grająca całymi dniami w tibie i marnująca sobie życie, niż idiotą którego rl koledzy hakują, a potem musi on im za to w*******ić (bo inaczej sie porozumieć nie potrafi).
3. Biorąc pod uwage twój poziom umysłowy, to polecam jedyną metodę na która cię stać - czyli ściągnięcie sobie MC i robienie uhów na 5 druidach. Przy odrobinie szczęścia może znowu cie hakną i bedzięmy mieli cie z głowy.

Ostatnio edytowany przez Vaxxia - 13-07-2005 o 08:54.
Vaxxia jest offline   Odpowiedz z Cytatem