Zobacz pojedynczy post
stary 27-03-2004, 19:54   #17
noxlif
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań

noxlif ma numer GG 8745426
Domyślny Porady Zawodowe

Ej... wy macie high levele to se zaczynacie od takich zerków. A pomyślcie jeszcze o tych co se wybrali knightów i są na 8 levie i nie wiedzą co robić ja mam m.in.:knighta na 13 ze skillami 44\40 i se jakoś radzę. Moim zdaniem knight co dopiero co wszedł na main powinien:
1:Trenować,trenować i jeszcz raz trenować.(jeśli nie macie stałki i gracie w cafece internetowej to poproście kolegę lub koleżankę którzy mają stałkę,ale którym bardzo ale to bardzo ufacie czy by wam nie potrenowali ze swoimi postaciami i dajcie im konto ale powtarzm: musicie mieć dla nich wielkie zaufanie).
2:Między czasie trochę poexpić.
3:Gdy macie skille jakieś 25-30\25-30, jakiś 10 lev. i podstawowe uzbrojenie jak na main, to możecie iść do kopalń (tylko na 1 i 2 poziom)tam nabijacie jakiś 12 lev.
4:Znowu dużo trenujemy żeby mieć skille jakieś:40\40
5:Gdy już je mamy i mamy trochę siana to se kupujemy:steal helmet,plate armor,plate legs.
6:Mamy lepsze uzbrojenie i skille i możemy iść na ghoule(ja mieszkam w AB i pod tym miastem jest bardzo dobre expowisko gdzie żyją:snaki,skieletony,rotwormy,ghoule,slimy.)
7:Ja slimy robię na full defense ale tez mnie trochę jadą ale to nic zawsze chwilkę poczekam aż się naładuje i ide dalej expić...!!!!!!!!sorry zapomniałem żeby kiedy tylko mamy manę spalamy ją żeby mieć mlevel jak najwyższy.
8:I nabijamy jak najwyższy poziom.A dalej se róbcie co chcecie bo aj tak robiłem i ani razu nie zginąłem.

To było tylko moje skromne zdanie i uważam żę tak tak jest dobrze.
CI CO MAJĄ HIGH LEVELE NIECH KOMENTUJĄ.
noxlif jest offline