Fakt. To co sie teraz wyprawia jest chore. Te czasopisma mnie śmieszą swoją żałosnością. Jak mam zły humor, to wchodze na forum filipinki się pośmiać z głupoty ludzkiej. A tak na serio jest to okropne. Mało jest naprawdę poważnych dziewczyn jak i chłopaków. Wszyscy uważają, że są tacy dorośli i w ogóle - pełna odpowiedzialność. A jak im się wytknie głupote w rozumowaniu to cię zjedzą żywcem. Mało jest naprawdę rówieśników poważnych, a jeszcze mniej, tych co nie uwalili się tak, ze można nimi łatwo manipulować (pare razy w ten sposób zdobyłem batony, chipsy ;] - urodzony ze mnie polityk co?

)[część ludzi nie pamiętało, ze pokupowali takie rzeczy

]
A teraz wróćmy do tematu.
Pisemka takie propagóją "wolność" ,a to się większości moich rówieśników się to podoba. Bo niby są tacy dorośli i w ogóle...
PRAWDZIWYM TESTEM DOROSŁOŚCI JEST PRÓBA WYCHOWANIA TWOJEGO DZIECKA NA POŻĄDNĄ OSOBĘ.
Nie czuję się dorosły, ale w jakimś sensie mądrzejszy od nich. Mam cel. Chcem go osiągnąć. Żadna niechciana ciąża mojej dziewczyny (której nie mam), żadna "maryśka", żadne papierosy (i alkohol -zostane zbesztany ;])
nie przeszkodzi mi w jego urzeczywistnieniu.