Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 10:28   #6
Wilq
Użytkownik Forum

Wilq's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
A ze sie tak spytam...czy kogos to interesuje, ze 15 letnia dziewczyna przespala sie z chlopakiem? A co mi do tego? Jak chce, to prosze. To ona najwyzej bedzie miala w razie wypadku przechlapane zycie juz na starcie, a nie ja.

AD " jak jakis koles w wieku 14 lat mowi: "ja to jestem odpowiedzialny i bardziej rozwiniety od innych rowiesnikow"" - tym wlasnie zdaniem pokazuje, jaki to on "rozwiniety" jest. Pff....

I...
"No chyba, ze za dowod odpowiedzialnosci mozna brac to, ze koles sie nachla czy nacpa (mowie takze o trawce) i bedzie sie tym chwalil na lewo i prawo."

Tez - co mi do tego? To on bedzie sie na wroclawskim Dworcu Glownym zwijal na ziemi i prosil o 50 groszy, a nie ja.

@Edit : Nightwalker : bez alkoholu?! No co ty? Nie jestes "zią"?Ja cie, juz sie do ciebie nie odzywam, ty...ty...abstynencie ty!
Założyciel tematu miał na celu ukazanie tego, jak współczesna młodzież uważa się za "dorosłą"...
Poza tym "co mi do tego" nie wiem ile masz lat, ale jeśli takie będzie podejście ludzi do tego typu problemów, to za niedługo wrócimy do pradawnych zwyczajów ożenku w wieku 16 lat
Poza tym, na tym forum jest sporo młodzieży w/w wieku, wiec uwazam, ze ten temat ma sens. To tylko moje zdanie