Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dejvo
Hmmm... jeżeli mówisz o TIBII 8.0 to według mnie poprawie powinna ulec grafika oraz GFX całego systemu gry ;] ... ogółem powiększenie ilośći broni, gadżetów, questów, i również jestm za nowy miastem (+40lvl) - to pomysł Zaglady i jestem za  jeżeli CIPowie chcą się cieszyć dużą ilością PACCów muszą polepszyć grafike... np. ktoś ściągnie MU i TIBIE i wybiera... MU ;] ...
|
Chcesz aby Tibia była jak MU ????? chyba nieznasz sie na RPG to niech lepiej bedzie jak FF XI z system rozgrywki turowej !!! Wiesz jakie byly by lagi ????
Jezeli kazdy wybiera MU to dlaczego tibie ogloszona za najlepszy RPG on-line ?? Tibia i tak jest o 100 razy lepsza niz 4 lata temu !!! Grafika sie rozwinela i wole zeby taka zostala moze byc wiecej outfitow , broni szczegolnie zeby byla tak ze przy jakims czarze bron staje sie za***iscie dopalona

( oczywiscie na kilka minut ) , wiecej questow i zeby bylo mozna zdobic Dragon scale leg , Demon Leg i Magic long sworda z za***iscie trudnych questow ( takich z 20 demonami i jeszcze z nowymi potworami

)