Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 10:52   #12
Thero
Użytkownik Forum

Thero's Avatar

Data dołączenia: 30 12 2004

Domyślny

Matek, tu nie chodzi o sam seks, o samo pisanie o erekcji przy topliście Bravo, równie dobrze mogłoby to być opowieść o Gumisiach, skoro ty coś skrąbnąłęś to ja też się nie pohamuję: Młodzież szuka czegoś nowego, dającego im nowe doznania, ciekawe tylko czy to wina naszych czasów czy wina tego, że co 2 gówniarz miał wszystko jak na dłoni, rozpuścił się aż wszystko wydało mu się nudne, a o czym można mówić poza dragami? O seksie, gdyby było to już zupełne dno to w Bravo pisano by o dragach, ale to już przecież wyraźna przesada, przecież tu są dorośli poważni ludzie, którzy nie pozwolili by Bravo girl pisać takich rzeczy i nie pozwalali by tego dzieciakom czytać. A seks to produkt w sam raz, świetnie się sprzedający wśród pokolenia szukającego nowych doznań, gdyby tym tematem zainteresował się np. CKM to była by niezła lektura faktów na temat dzisiejszej młodzieży, czasami myślę, że jeżeli nie jesteś wydurniającym się gówniarzem bakającym marijuany i nie "przyznajesz się" wśród przyjaciół, że jesteś "dojrzały" to jesteś wysoko ponad tym. To jest poważny problem, bo za kilka lat tu będzie takie dno, że trzeba będzie uciekać za granicę. Czy smarkacze nie mają nic do roboty jak czytać o orgaźmie Moniki, która ma 15 lat i ma nieregularną miesiączkę?! Nosz qrva, przesada, jak takie coś się może sprzedawać? Kolejne po takim Bravo jest, nie lepsze, mtv. Ja lubię sobie czasem obejrzeć jakiś program, nawet zabawne jak chcesz się rozluźnić, ale oglądać to tak namiętnie jak starowinki słuchają Radia Maryji? To wszystko zmierza w złą stronę... w bardzo złą bo takie kolorowe gówno może w głowie pomieszać priorytety.
Przynajmniej mi trochę ulżyło jak napisałem te kilka linijek wypocin .
Thero jest offline   Odpowiedz z Cytatem