Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 11:46   #1
Kieru
Użytkownik forum

Kieru's Avatar

Data dołączenia: 13 04 2005

Domyślny Tajemnica Thais...

Któregoś pięknego dnia nudziło mi się. Nie miałem co do roboty, więc chodziłem po różnych zadupiach Thais w poszukiwaniu lootbagów lub afk. Natknąłem się na Zamek Króla Tibianusa III() Wszedłem do środka. Są tam 2dwie fajne komnaty: jedna z royal helmetem, druga nieco wyrzej z tajemniczym gościem. Oby dwa salony mają zamknięte drzwi. Podszedłem do króla Tibianusa w celu dowiedzenia się czegoś o royal helmecie. Oto moja rozmowa(po Hail King i Quest):

11:10 Kieru: Rewards
11:11 King Tibianus: Well, if you want a reward, go on a quest to bring me Excalibug!
11:12 Kieru: Excalibug
11:12 King Tibianus: It's the sword of the kings. If you could return this weapon to me I would reward you beyond your dreams.

Zairytowany tym że nie moge wyciągnąc więcej informacji poszedłem dalej. Jeśli jest to miecz lub jakakolwiek broń musi o niej wiedzieć inny NPC zajmujący się handlem. Poszedłem do sklepu Sam'a (NPC-a od broni)(po Hi):
11:21 Kieru: Excalibug
11:22 Sam: It is rumoured to be a weapon beyond mortal craftsmanship.
I to tyle. A teraz mam prośbę do tych którzy wiedzą cokolwiek na ten temat. Bardzo bym prosił aby pisali. THX
Kieru jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.