Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caerlionne
Według mnie, o seksie powinno właśnie pisać w gazetach, lecz w sposób "normalny", "głębszy". Pisać, że seks to nie jest zabawa i nie przyjemność jest w nim najważniejsza. Pisać, że tu właśnie chodzi o afirmację związku, tak jak mówił dr. Libera. Napiszą w takim "Bravo", że to przyjemność i inne takie bzdury, a potem 3/4 dzieciaków myśli tylko o seksie i nie widzi poza nim świata.
|
No racja, ale wtedy kto by to kupowal? Juz lepiej wziac "Twoja Droge" czy jakos tak od katechety, tam caly czas takie rzeczy pisza, lecz czy sie sprzedaje w 100 000+, nie sadze...
Nie wiem dlaczego autor mowi o calym pokoleniu. Tez moge powiedziec, ze 20-latkowie to zlodzieje, agresywne dresy, dziwkarze, menele, prostytutki, itp. i mam do tego takie same podstawy jak Ty. Studiujesz wiec nie spotykasz ich pewnie zbyt wielu(chociaz sam nie wiem

), lecz to nie znaczy, ze sie nie znajda jacys degeneraci, ktorych przeciez w tym wieku jest bardzo wiele(sam pewnie wiesz lepiej). Ja przyjmuje postawe mimowolnego obserwatora zachowan ludzi w roznym wieku i wcale z tego powodu nie czuje sie dojrzalszy, po prostu mam niektore rzeczy w d...nosie. Co z tego, ze jest wielu idiotow w moim wieku? Mimo wywieranej presji sam nie musze taki byc. W koncu i tak kazdemu z wiekiem (chyba) przejdzie. Trzeba nabrac troche dystansu

. Jesli ktos chce czytac Bravo, to niech se czyta, co mi to przeszkadza. Mozna jeszcze dodac, ze dzieki tym ze wielu nastolatkow jest glupich ma sie wieksza satysfakcje po znalezieniu normalnego przyjaciela/dziewczyny.