Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rycerz Marixon
No i właśnie mi chodzi o to, że ci, co lubią ludziom grę rujnować to są nOObki.
|
Chyba sie zagalapowales w wyciaganiu wnioskow. Wiesz ze Pkowanie jest calkiem niezla zabawa, zwlaszcza jesli sie potrafi to robic i nie bije sie druidow afkerow tylko wyzsze lvle od siebie. To co jak cie zacznie bic jakis koles to:
Amagat Plaja Killa, halp halp.... Sluchaj chyba za bardzo sie wczules w te gre, troche mlody to fakt ale jak mozna komus "rujnowac gre"? To ma byc zabawa, forma relaksu itd. A ty co po dedzie zamierzasz plakac 0o0o?
Cytuj:
A co do złych dni, to niech się inaczej wyładują... np. na własnym kompie ...
|
Ciekawe sposoby wyladowywania zlosci masz, ale skoro rodzicow stac zeby kupic synkowi nowy komputerek (bo i tak juz dawno powinni nie prawda?) to luz.
Cytuj:
nOOb niekoniecznie musi mieć mały level, chociaż przeważnie tak jest... Sami wiecie jak to z nimi bywa ...
|
No ciekawe ze przewaznie... Wiesz ilu H Lvlow dalej jest noobami (w oczach wielu)?? Zdziwilbys sie. Ale jak ty oceniasz ludzi po lvlu to twoj problem...
Ufff musze poprawic moj lvl bo wezmiesz mnie za nooba, juz lece na guardy fast fast bo nie zdaze
Prosze cie, jak masz zakladac sondy (chociaz po co komu ta to nie wiem) to nie komentuj wszystkiego bo to jest bez sensu, naucz sie wyciagac najwazniejsze rzeczy albo po prostu PODROSNIJ