Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 19:16   #161
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

skill ujdzie, ja mam dobry do pvp !
Iron Mist: Spowalnia kolesia na 12 sekund o 90% (chodzi tak wolno że aż krew zalewa :> ), a potem tylko strzelać z Hunter's Shota (powoduje krwawienie) + pare innych skilli anti warriorowatych... dobre też jest to (Iron Mist) że jak warriorki gonią naszego monka to sie ich spowolni, jedyny minus to wolny recharging :/ ...

Dobra, tera pare fotek:

1) Pierwsza walka z Glintem (0 doświadczenia nasza grupa miała w walce z nim :> i tak samo było na końcu :> szybko padliśmy)

2) Walka trwała z 2 minuty...szybko popadaliśmy -.-, 1st walka zakończona porażką

3) Druga walka, a zarazem wykonany bonus który nie został zaliczony o.O (bo mam tylko Misje wykonaną ale bonusa ani śladu ...), pewnie dlatego że z nim walczyliśmy :> (Ze smoczkiem).

4) On.. (lub Ona, sam nie wiem , głoś ma taki dziwny, a niedaleko tego smoczka są jaja ... więc ) to ma dopiero duże skrzydła...

5) Gdyż drużyna padła, trzeba było się spowrotem odrodzić, "THANK YOU MONK"

6) Taki sobie hit, (34) ale jak na jego pancerz to nawet nawet...zawsze coś ... i tak jeszcze ma z 2k hp -.- ... Walka też została przegrana, znaczy się my już zrezygnowaliśmy po biciu go 30 minut -.- , potrzeba Mesmera by go zabić, gdyż na 50% hp używa skilla który zamienia twoje Dmg na Leczenie dla niego....

7) Tera z misji, troche pod koniec, fajna armia sobie szła :> SILNA ale możliwa do pokonania, niestety nie mogliśmy z nimi walczyć bo było by znowu KONIEC ... wcześniej większosć poleciała tam gdzie oni idą i gdy tylko sie obejrzeli zobaczyli błyskawice spadające z nieba.... (po 50 dmg jedna, a ich tam było z ...10 ? 15?).

8) No i pamiątkowa fotka z "Elite Skill Hunting" :>

No to chyba na tyle, Baron co ty tak mało grasz :/ wogule cie ostatnio nie widze online, ja narazie sie ide położyć, odpocząć :> zadużo wrażeń ... jak na jeden dzionek... .

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 13-07-2005 o 19:18.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.