Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 21:48   #88
Pacek
Użytkownik Forum

Pacek's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Bełchatów

Stan: Niegrający
Imię: Pacek man
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Julera
Domyślny

a wedłóg mnie to z ani tedy berem należy iść do bazyliszka powiedzieć do niego hi, masz tu pluszaka oślizgła żmijo, a on wam da za to klucze do skarbaca kazo, a w skarbcu kazo to sie znajduą normalnie wypaśnie rzeczy i jest wogóle super bo wtedy normalnie łączymy dwie zagadki tibi a potem jak sie pójdzie z g helmetem do gm dokeina to on wam za to da armora ktory ma 70 obrony i tarcze mającą 145,7 defa [;
ludize skończe ten głupawy temat, jak chcecie rozwiązać tą zagadke to załóżcie w 24 postać, ownerujcie nabijcie ten 120lvl w jakieś 5 miesięcy pójdźcie na tego wuesta weżcie tego zakurzoneko pluszaka i to sami sprawdźcie. Takim gadaniem sie do niczego nie dojdzie, a ci co stwarzają te kosmiczne historie powinni to pisać w dziale opowiadania, bo jedno i drugie moża zaliczyć do bajek
ps. nic mnie to nie obchodzi po co jest ten miś bo i tak nigdy tego nie sprawdze
pps. do ModVet czy jakoś tak, wyjaśnij mi różnice między tarczą a shieldem, bo ja nie potrafie, 2 brakuje tez legów, helmeta , butów, pierścienia, amuletu, a może sprzedając ATB u jakiegoś NPC uzyskujemy możliwość kupowania power arow, bo nie ma tam wszak żadnej rzeczy przydatniej palkowi.
APELUJE JESZCZE RAZ, LUDZIE LITOŚCI

"płoń płoń płoń parlamęcie niech spali cię ogień na historii zakręcie"

Ostatnio edytowany przez Pacek - 13-07-2005 o 22:08.
Pacek jest offline