Zobacz pojedynczy post
stary 13-07-2005, 22:56   #456
Eileen
Użytkownik Forum

Eileen's Avatar

Data dołączenia: 20 02 2005
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Eileen ma numer GG 3600907
Domyślny

Cytuj:
moze narazie zostawimy ją w spokoju.. faktycznie duzo ma do roboty a kazdy chce jednego jest okolo 10 osob na dzien i dzienne wykonanie tego jest fizycznie niemozliwe do tego ona ma przecierz prywatne zecie wiec moze od teraz lub od kiedy ona moze zaproponuje mozna przestac skladac zamowienia ...
Lol!? Czyś ty oszalał? Ja nie przestanę robić avków, i nigdy, przenigdy nie zaproponuję, ani nie poprosze o nie składanie zamówień. Wszystkie zamówienia zostaną wykonane, część niestety z opóźnieniem, ale wykonane. Gdyby nie ten topic nie poznałabym tylu wspaniałych ludzi i pewnie teraz siedziałabym wieczorami czytając lektury do następnej klasy, albo ucząc się historii z podręcznika do III gim. Ale póki żyję i mam kompa topicu nie zamknę! Coraz lepiej idą mi szkice i grafika na kompie dzięki waszym zleceniom, pozatym nie po to wydałam 140 zł na tablet, żeby teraz przestac się tym zajmować. To mnie wciągnęło bardziej niż Tibia , i choćbym miała zarywac noce to avy i tak zrobię!!!

@edit
Słowo się rzekło, kobyłka u płota:

Teraz lepiej?

Stwierdziłam, że jeśli dodam napis Clan, logo straci cały urok...

Iron_Guridan:

@edit_nr.2
Zapomniałam o napisie!

Rycerz Piotrek (2 wersje - z napisem i bez):

Zaraz skończe onionhawka, pally dla Vomusu wymaga głębszego cieniowania niestety :/. Reszta także w robocie. Jak narazie nie zamierzam nigdzie wyjeżdżać do końca wakacji,więc nie macie się o co martwić

@edit_nr.2
Ciekawe dla kogo zrobiłam ten avatarek?

Ukryty tekst:
Hihihihi...Eleiwein aberztop, yba jówt sipdop łyb ynni żin eiktsyszw. Yzcratsyw, yb oklyt inzcliein og lieimuzorz... ^^

Ostatnio edytowany przez Eileen - 14-07-2005 o 00:16.
Eileen jest offline