Cytuj:
moze narazie zostawimy ją w spokoju.. faktycznie duzo ma do roboty a kazdy chce jednego jest okolo 10 osob na dzien i dzienne wykonanie tego jest fizycznie niemozliwe do tego ona ma przecierz prywatne zecie wiec moze od teraz lub od kiedy ona moze zaproponuje mozna przestac skladac zamowienia ...
|
Lol!? Czyś ty oszalał? Ja nie przestanę robić avków, i nigdy, przenigdy nie zaproponuję, ani nie poprosze o nie składanie zamówień. Wszystkie zamówienia zostaną wykonane, część niestety z opóźnieniem, ale wykonane. Gdyby nie ten topic nie poznałabym tylu wspaniałych ludzi i pewnie teraz siedziałabym wieczorami czytając lektury do następnej klasy, albo ucząc się historii z podręcznika do III gim. Ale póki żyję i mam kompa topicu nie zamknę! Coraz lepiej idą mi szkice i grafika na kompie dzięki waszym zleceniom, pozatym nie po to wydałam 140 zł na tablet, żeby teraz przestac się tym zajmować. To mnie wciągnęło bardziej niż Tibia

, i choćbym miała zarywac noce to avy i tak zrobię!!!
@edit
Słowo się rzekło, kobyłka u płota:
Teraz lepiej?
Stwierdziłam, że jeśli dodam napis Clan, logo straci cały urok...
Iron_Guridan:
@edit_nr.2
Zapomniałam o napisie!
Rycerz Piotrek (2 wersje - z napisem i bez):
Zaraz skończe onionhawka, pally dla Vomusu wymaga głębszego cieniowania niestety :/. Reszta także w robocie. Jak narazie nie zamierzam nigdzie wyjeżdżać do końca wakacji,więc nie macie się o co martwić
@edit_nr.2
Ciekawe dla kogo zrobiłam ten avatarek?