Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2005, 01:18   #165
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

na ognistych wyspach (albo jak wolisz wulkanicznych) będzie arm warty 75k + nie wiem.....wcholere więcej bo potrzebna ektoplazma (1 chyba kosztuje 6k) czyli z 30 ektoplazmy na armorek, 15k zapłaty gotówką + materiały... a armor nie różni sie statsami...ale.... WYGLĄDEM !!!! TO JEST WERSJA KOLEKCJONERSKA :> czyli jak masz juz najlepszy tani armor (ten co za 1 sztuke musisz gotówką 1,5k w ...Dognar's Forge chyba zapłacić) to możesz ziberać na co chcesz (ja potem pozbieram se na łuk albo na runki superior vigoru i 1 superior marksmana (musze wyrównać HP ...).

JA właśnie dotarłem na Wulkaniczne wyspy... będzie trzeba poszukać misji - to nie problem...wyspa nie jest duża :> . Była przed chwilą fajna misja, mieliśmy bronić fort (przy użyci Balist, Łuków i mieczy) Były 2 bramy i przez nie potwory przechodziły :> , był 1 taki boss z którym walczyliśmy z ....10 minut, ciągle się leczył.. to ten .... co lata (28 lvl miał - monk) , na jednym z moich screenów są jego "miniony" , wcześniej jest misja na Ulepszenie twojego armora żeby ich hity tak NIE BOLAŁY ciebie .

K ide szukać misji :> , cya, fabuła jest super !
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem