Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2005, 02:08   #3
SimonEKO
Użytkownik Forum

SimonEKO's Avatar

Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Kobyłka

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adixenos
Może się lekko rozpisze ... tak sobie spokojnie czytam newsy na tibia.pl ( nigdy nie miałem konta na forum... i założyłem specjalnie dla tego konkursu, lecz często je czytam ). Ooh.. Tutaj konkurs na Premium Account Czemu by nie spróbować? Przecież i tak niemam nic do stracenia Szybkie założenie konta... i pomysł na zdjęcie... Przecież ja nie mam aparatu !? No ale od czego są koledzy... którzy właśnie spali ^^. Przeszukiwałem swoje zdjęcia... i znalazłem zdjęcie, które mnie rozśmieszało do łez. Mianowicie sytuacje z ogniska. O ile dobrze zrozumiałem mamy przenieść Tibie do naszego realnego życia, czyż nie ? No więc... interpretacja tego zdjęcia brzmi następująco Wszyscy wybrali się na spotkanie gildii... gdzieś w okolicach POH. Jak widać... trawa trawa trawa Nie zabrakło też GSa na mojej koszuli ^^. Spotkanie przebiegało spokojnie... lecz... lecz... wpadł na nie Ferumbras ( jeśli dobrze pisze ^^ ). Wszyscy koxowali, się mana fluidami... by mieć mane na dobre teksty ^^. Ferumbras szybkim UE... położył całe spotkanie... lecz nie mnie... zdąrzyłem włączyć Mana Shielda... dzięki mojemu Manaskowi ^^ i przeżyłem... lecz zostało mi niewielka ilość... śladowa... ale zawsze 15 hp ^^. Nie przejmując się nieżyjącymi kolegami... robiłem Mlvl... w dalszym ciągu ^^ The End ( Btw. mam nadzieje, że nie zdyskwalifikujecie mnie za długi opis... jeśli tak to skróce... bo zależy mi na konkursie [ Btw. Nie robie sobie żartów... z konkursu... lubie troche śmiechu i to wszystko ^^ ] ) ( Jestem na głównym planie bo tylko ja przeżyłem... ale na górze widać BloodBrothera z Manasem xD ( Ferumbras zasunął niewidke xD ),a tutaj Zdjątko :

(nie cytujemy zdjec!)

Valoria
Adixenos

to zdjatko mnie rozwalilo skad w sredniowieczu cos takiego jak puszka? a te twoje dzinsy to jakies blue leather legs? a na twojej bluzce to raczej dragonn siedzi a nie GS

Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 14-07-2005 o 02:21.
SimonEKO jest offline