Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2005, 09:21   #457
Str4t0s
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Gdzies tam no niewiem gdzie
Wpisy bloga: 1

Profesja: Elite Knight
Świat: Bubel i caherer
Poziom: Lol
Skille: 9999/99
Poziom mag.: -1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eileen
Kochani, robię co mogę, ale czekają mnie jeszcze ze 3 szkice do aniołów. Adolph przyjeżdża 15-16, i do tego sporo rysunków do avów muszę robić ręcznie, bo na kompie nie idzie kolorować czarnobiałych :/ Do tego nie wiem czemu ciągle na pw wysyłacie mi zlecenia. Nawet Rege przesłał mi zlecenie przez Iron'a. Zlecenia sypią się drzwiami i oknami, Maethi wyjechał na 2 tygodnie zasłuzonego odpoczynku, mejlun też ma wolne z Blue Rose Page, a ja mam na głowie stronkę, księgowość, avy, sprzątanie przed chrzcinami i sezon owocowy. Dziennie wyrabiam wiaderko wiśni, 1 ava, jakiś szkic, bądź obrazek, jeden dywan albo okno z firankami. Do tego ojciec jest na mnie piekielnie zły i nie mam pojęcia jak mnie zawiezie do wrocka na spotkanie

Dobra, koniec użalania się nad sobą... Te przeklęte monki mam w połowie, onion hawka powinnam skończyć dziś. No i te wszystkie co zamierzałam wczoraj...
Co ty za przeproszeniem pieprzysz?Maethi jest ciagle na moim gg!
Cos cie oszukal.Dobrze ze monk jest w polowie To mnie cieszy
...Wisps rozwijać od wyrobów spirytusowych w tych biednych stypendystów, że zmarł w bagnach. Oni nie są złe z natury, lecz działa jak sleepwalkers nieświadomi swoich działań. Niemniej jednak, ich dotykać kanalizacji życia życie żywych stworzeń, które czyni je perilous wrogów.
Str4t0s jest offline