Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 14-07-2005, 18:12   #171
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

A ja nie wiem czy mam pixelsharda .... gdzie to sprawdzić bo mi sie wydaje że kiedyś miałem ładniejszą grafę (o rozmycie chodzi)...chociaż w Brothers In Arms jest takie rozmycie... sam już nie wiem :> ...

Daje kolejne screeny :> (dziś przeszedłem gre - wszystkie misje , nie nie questy):

1) Hydry na wulkanicznej wyspie, roi się tam od nich , Ale za to fajnie się z nimi walczy :>

2) Jedna z ostatnich misji, tak jak zawsze, ostatnie najtrudniejsze :> . Tu zostało mi 1hp po walce.... tam są takie jak by wieże co strzelają... i mnie jedna walneła z comobosa :> i widać efekt (~250 hp wcześniej było)

3) Fajny Magiczny most nad rzeką lawy...

4) Przedostaniej misji końcówka... nie spodziewał bym się że tu potem rozegra się finał ...

5) Ten potwór ma 3 fazy:

1) Widoczna na screenie, piewotna.... i najsilniejsza chyba...
2) Powstaje z popiołów tej pierwszej, używa mocy necro (pierwsza faza używa Elementala Fire i warriora)
3) 2 Małe żywiołaki... używają mocy Warriora i Elema

6) Robimy jeszcze raz team, bo ostatni był strasznie głupi (mieliśmy kilku idiotów... co biegli przed siebie i walczyli ze wszystkim...przyczynili się do śmierci naszej drużyny) . Tutaj widać taki The Dream Team :> (3 Monki, 3 Ele, 2 Warriory i 1 Ranger - JA )

7) Walka z tymi tytanami ... Widać tu 1 Faze (ten na samym początku) i 2 faze x2 w tle

8 ) Dedykowane Baronowi :> , O te Kule czy tam Portale (jak wolisz) chodziło mi :>

9) Pamiętacie Prince Rurrika ? Zginoł w Górach broniąc ludzi z Ascalonu, walczył z Stone Summitami a potem go lawina ... i został dobity przez tego oto stojącego tu LICH'a (Rurik to ten po lewej, jak widać ...martwy)

10) Po wale z Rurrikem, widać wygraliśmy :> (nie był trudny...) Dziwi mnie tylko to czemu miał głos jak by był normalnie żywy (taki sam głos miał przed śmiercią...)

11) Walka z Lichem oraz rozmowa z Baronem

12) Dalszy ciąg walki...

13) To co wyżej...Efekty powalają...

14) No i po Lichu...

15) No i Glint gada że jego (Licha) dusza wróciła tam gdzieś do bramy (Czy coś takiego) i ona już została zamknięta a my uratowaliśmy Tyrie (dobrze napisałem ?)...

No i koniec gry :> (znaczy się misji.... questy ciągle są... a i jeszcze musze poszukać miasta gdzie dostać zbroje za....75k....).

Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 14-07-2005 o 18:16.
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem