Zobacz pojedynczy post
stary 28-03-2004, 13:09   #15
Crevo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2003

Crevo ma numer GG 1768558 Adres Jabbera do Crevo
Domyślny

Cytuj:
Polecam czytac to forum tez z innych przyczyn - tam czesto wymieniaja , co jest dozwolone a co nie, co grozi banem i co podpada pod wykorzystywanie bugow i slabosci gry. Jak np. ostatnio ze sniezkami. Ta lektura moze oszczedzic niespodziewanki, jaka nagle mozna miec, kiedy okaze sie, ze dostalo sie bana, za cos co nie jest ujete w Tibia Rules, a co zostalo przez GMow uznane za niedozwolone.
IMHO GMowie sa po to, aby pilnowac przestrzegania zasad ustalonych przed CIPow i ujetych w Tibia rules, a nie po to aby wymyslac sobie co jest zabronione a co nie. Ja jako Tibianczyk nie mam obowiazku czytania forum dla GMow i stosowania sie do jakichkolwiek tamtejszych ustalen w grze. Po to sa Tibia rules...
GM (Game Master) to nie Board Administrator, ani Rules Maker. Wg mnie to mieszanie pojec i nieuzasadnione zwiekszanie ich kompetencji.
A teraz do tematu bo troche z niego zboczylismy: Ja sie nie upieram, abyscie pozwalali na pisanie o questach tutaj, bo to juz Wasze forum, na ktorych obowiazuja Wasze zasady, ja tylko (wg mnie slusznie) zauwazam, ze quest spoiling nie jest odgornie zakazany.

EDIT: re up

Nie, nie chce znac rozwiazan, nie chce aby ktos za mnie trenowal albo expil, bo co to za gra, jak wlasciwie ja nie gram... Wiem jak to bylo kiedys, bo juz jakis czas gram i nie upieram sie. Rozumiem ze to zasady niepisane, nie prosze Was o ich lamanie. Ale nie jest to i tak zabronione. Jak ktos sobie zrobi forum z questami, to nikt nie moze mu tego zabronic...

Skonczmy temat, bo i tak nic nie zmienimy, a nie ma co zastanawiac sie jak to by bylo gdyby... Zostawmy to jak jest, bo juz sie mieszam w tym co mowie i sie jeszcze pograze
Crevo jest offline