Moda, trendy itp. to zawsze był debilizm. Jeszcze większy debilizm to jest uleganie takim bzdetom.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
Pierwszy raz w wieku 15 lat to wogole makabra
|
Ba! to jest pikuś. Przed zakończeniem roku szkolnego, jak na lekcjach wychodziliśmy na dwór, to do niektórych dziewczyn z mojej klasy przyszla jakaś kolesiówka. Zapuściłem żurawia, na moje oko ma z 16 lat. Tak patrze na nią i taki wytrzeszcz... sam w to nie wierzyłem, ale gościówka w ciąży! Potem moje kumpele, jedyne normalne dziewczyny, stwierdziły, że są dziewczyny i blachary.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Matek Uciekaido
koles sie nachla czy nacpa (mowie takze o trawce) i bedzie sie tym chwalil na lewo i prawo.
|
To w mojej szkole też nic nowego. W zeszłym roku przed dniem dziecka była organizowana impra w szkole, na koniec był mecz siatkówki. Dwie dziewczyny z mojej klasy przyniosły 2 flaszki czystej wódy. Namówiły jeszcze 2. Wszystkie sie schlały jak bele, a główna organizatorka tego 'eventu' wylądowała w szpitalu. Nie musze dodawać, że była z tego niezła afera.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nekromanta
To ona najwyzej bedzie miala w razie wypadku przechlapane zycie juz na starcie, a nie ja.
|
Ukłon w twoją strone, bo to dobrze powiedziane. Oddać sie w tym wieku to jest debilizm, anuż będzie tak jak już wyżej powiedziałem. Często człowiek cierpi długo za to co wcześniej bezmyślnie robił, fakt.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arthus Drag'Tail
Jak widze dziewczyny, ktore maja 2,5 t tuszu, szminek i innych tego typu badziewi na twarzy to mi sie plakac chce. Wg mnie znacznie lepiej wygladaly by bez makijazu, albo z takim lekkim "podkreslajacym urode" czy jak to tam sie okresla.
|
Jak bym słyszał samego siebie...
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez heliwurab
Dziewczyny sux!
|
To nie tak.. :/ Blachary sux! Dziewczyny to określenie normalnych przedstawicielek p(ł)ci żeńskiej. A takie szanuje.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Thero
Nosz qrva, przesada, jak takie coś się może sprzedawać?
|
To może zabawimy sie w księży kategorii tego z losuxa?

(Płoń, święty ogniu! Płoń!)