Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2005, 01:27   #182
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

I) Wymagania:

Ja robie tak, na PvE daje sobie najlepszą jakość (prócza anti-alsing) , na PvP Arena (zwykła) daje sobie średnie (2/4) a na Tombach gdzie ma być 8v8v8v8 daje na minimalne... i to pomaga :>

II) Pytania:

1) Więc, dziś przeszedłem gre, od piątku ją mam, siedziałem NON-STOP (znaczy sie gra była ciągle włączona) z...8 h ? załóżmy że maniaczyłem 8h dziennie, dziś jest piątek to teraz 8x7 = 56 h Grania +/- questy i wizyty na arenach :>... Zależy też od sprzyjających warunków, gry jeszcze nie przeszedłem, nie zdobyłem najdroższego armora w grze (statsy ma jak swój poprzednik - czyli takie same, ale jest gigantyczna różnica w cenie...a to dlatego że ma inny wygląd :> jest to wersja kolekcjonerska ...musze ja miecz...)

2) PEWNIE ŻE TAK !!!!!!!

3) 20 Lvl to teoretycznie max, w tej grze nie chodzi o bezsensowne bicie XP (Korea by wtedy roxowała w grze...) tu chodzi o zgranie zespołu, Taktyka, dobrze dobrane skille... Nawet mając 20 lvl (a powinno się mieć...załóżmy 35) ciągle zdobywasz nowe skille...i wiele różnych bardzo przydatnych rzeczy

4) Troszke, ale jutro mi sie znowu zachce grać :> Robie teraz wojownika...musze na PvP mieć... bo rangerem jakoś mi nie wychodzi :/ a w Warriorku mam dużego skilla :>

III) fotki

Ania zmyła włosy zafarbowane na zielono :> nawet sie nie odwarzyła wyjść!!! TO PODRÓBKA !!!!! (nie odwarzyła się wyjść z domu... bo jak można w zielonych włosach :> ).
Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem