Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Chyba sie zagalapowales w wyciaganiu wnioskow. Wiesz ze Pkowanie jest calkiem niezla zabawa, zwlaszcza jesli sie potrafi to robic i nie bije sie druidow afkerow tylko wyzsze lvle od siebie. To co jak cie zacznie bic jakis koles to:
Amagat Plaja Killa, halp halp.... Sluchaj chyba za bardzo sie wczules w te gre, troche mlody to fakt ale jak mozna komus "rujnowac gre"? To ma byc zabawa, forma relaksu itd. A ty co po dedzie zamierzasz plakac 0o0o?
|
Ja nie padam

... Zawsze mam UH'y i ich używam w razie potrzeby. Nie pamiętam kiedy ostatniego deada zaliczyłem!! Wiem, że dosyć dawno... Ok. 10 miechow temu chyba.
Cytuj:
Ciekawe sposoby wyladowywania zlosci masz, ale skoro rodzicow stac zeby kupic synkowi nowy komputerek (bo i tak juz dawno powinni nie prawda?) to luz.
|
No nie

!! Ja to potraktowałem w kategorii żartu, a tu zaraz komenty lecą: "Sam się wyładuj na własnym kompie!!"...
Cytuj:
No ciekawe ze przewaznie... Wiesz ilu H Lvlow dalej jest noobami (w oczach wielu)?? Zdziwilbys sie. Ale jak ty oceniasz ludzi po lvlu to twoj problem...
Ufff musze poprawic moj lvl bo wezmiesz mnie za nooba, juz lece na guardy fast fast bo nie zdaze 
|
Ja nie oceniam ludzi po levelu... Ale popatrz ilu ludzi w granicach levelowych 1 - 12 jest noobami... Większość!! A np. wśród leveli 50 i wyżej... mało
Cytuj:
Prosze cie, jak masz zakladac sondy (chociaz po co komu ta to nie wiem) to nie komentuj wszystkiego bo to jest bez sensu, naucz sie wyciagac najwazniejsze rzeczy albo po prostu PODROSNIJ
|
Jak nie wiesz komu po co ta sonda, to po co postujesz

??!! Już miałem nie komentować postów innych użytkowników, ale Ty mnie do tego zmuszasz!! A co do mojego wieku to się odczep człowieku!! Jak bym miał np. 25 lat to byś się czegoś innego czepiał

!! Ty jesteś poza tym starszy zaledwie o 5 lat, więc dla starszego człowieka i tak jeszcze "szczyl"!!
P.S.
Gwiazdki już poprawiłem. Sorry, ale się uniosłem

!!