@Kebes A jakie jest mieć lepiej? 63/60 czy 63/63? -.^
Ja miałem kiedyś ten sam problem co Ty, tylko, że na nieco niższych skillach. Początkowo robiłem tak jak tutaj doradzał Tobie Wieszok tylko, że robiłem to Fist fightining'iem. Wyglądało to tak: brałem do siebie 2 trole, zdejmowałem swoją broń, dawałem full atak i liczyłem chmurki. Jak doszło do 30 chmurek to atakowałem trolisko. Niestety, ta metoda nie jest idealna, gdyż nie zawsze go trafiasz po tej 30 chmurce, pozatym to strasznie męczące. Dałem, więc Balanced mode i jakoś się domordowałem i wyrównałem skille. Ba! Nawet zrobiłem tak, że shielding wyprzeda sword fighting! I zacząłem trenować już normalnie na Rotwormach. Po pewnym czasie CipSoft wprowadził skillbary, więc postanowiłem tak skonfigurować trening, żeby shield szedł nieco szybciej od melee. Po wielu próbach doszedłem do tego. Zakładałem Rapiera (w wypadku Axe podobno dobre jest same Axe) i tłukłem dwa Roty. W tej metodzie skille szły mi tak: 2% shielda robiło się w tym samym czasie co 1% sworda. Niestety to też nie jest idealna metoda, gdyż Rotwormy bardzo szybko padają i musisz mieć naprawdę bardzo dobry resp (ja trenuję na darashii, mało kto tam łazi a resp jest boski). Trenowałem tą metodą do skilli 72~/72~. Roty już padały jak muchy na tych skillach, więc wziełem daggera, dobiłem do skilli 75/75 i już wale knifem. Moje obecne skille masz w podpisie. Wiem, że to nic nadzwyczajnego, ale za 200 można już walić
Powodzenia i pozatym życzę Ci naprawdę dużo cierpliwości. Tak naprawdę to Ty sam musisz wyczuć jak co i gdzie.
Pozdro
Karrak
I will not refuse to do something I can do.
Helen Keller