Bardzo dobry poradnik, szczegolowy i dopracowany. Oczywiscie mam pare uwag, takie osobiste przemyslenia:
"Gracze z Free Acc. jeśli wahają się czy wybrać maga czy druta, powinni zdecydowanie wybrać druida"
Nooo nie

jak tak mozna sorca skrzywdzic. Ja ostatnio dotarlem do innego wniosku, ale to tylko moje prywatne odczucie bo jakos sie nie moge przemoc do kupywania run skoro sam je sobie moge zrobic. Wiec latwiej jest stworzyc sobie na szybko druida ktory bedzie w stanie robic Uhy niz sorca ktory bedzie sd robil ( sam to stwierdziles ). W zwiazku z tym dla mnie lepszy jako glowna postac jest sorc, bo i tak nabijemy mu ten lvl i mlvl potrzebny. Wtedy mozna stworzyc Druida ktorym bedziemy sobie od czasu do czasu uhy robic. Ktorych i tak uzywa sie glownie podczas ataku PK albo do ratowania kumpli. W koncu to bloker obrywa a nie ty a i zawsze spontanik jest.
"Trening skilli club/axe/sword/shielding nie ma sensu. To jest tylko strata czasu, podczas expienia skille same urosną (druidowi rosną trochę szybciej niż czarodziejowi)."
Nie strasz? Mam rozumiec ze druid lepiej od czarodzieja bedzie walil? omg jestem w szoku...
"Na odpowiednie polowanie należy miec odpowiedni sprzęt. Przykladowo, idąc na roty nie musimy ubierać blue robe i BoHów, bo po co? Starczy p-set + w-hammer. Polując np. na smokach z blokerem lub z DSami możemy zostawić prawie cały ekwipunek w depo, bo z łapy smok nam nie walnie, bo od czego jest bloker, dsy. Zostawiając sprzęt w depo mamy więcej capa na runy, loot."
*******y dla mnie. Po co sie meczyc z takimi rzeczami. Ile nam da pare capsow wiecej. To co sie kupi niech sie nosi. Zreszta na atak PK jestesmy zawsze narazeni ZWLASZCZA na expowiskach, bo tam mozna z ofiary zawsze niezly loot wyciagnac.... a zostawiajac lepsze sprzety w depo ulatwiamy robote pkerowi. No chyba ze ktos wyznaje zasade "nie wezme uhow ze soba bo jak mnie pk zabije to jeszcze mi wypadna".
Ale moge sie mylic ... w koncu mam dopiero 35 lvl ...