Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazerlander
Bardzo dobry poradnik, szczegolowy i dopracowany.
|
Dzięki
Cytuj:
jakos sie nie moge przemoc do kupywania run skoro sam je sobie moge zrobic. Wiec latwiej jest stworzyc sobie na szybko druida ktory bedzie w stanie robic Uhy niz sorca ktory bedzie sd robil
|
A po co ci SDki? SD się używa do bicia behe/wrl/demonów, a na wysokich levelach na prawde lepiej kupić niż samemu robić (szkoda czasu). Ewentualnie SD można używać do PK lub obrony przed PK. W ciągu 7 godzin, zarabiasz 5k na uhach i kupujesz za to BP SD + BP HMM, a w ciągu 7 godzin sorcem robisz nie cały BP SD, dlatego się opłaca bardziej drutem grać
Cytuj:
Nie strasz? Mam rozumiec ze druid lepiej od czarodzieja bedzie walil? omg jestem w szoku...
|
Nom, dobrze rozumiesz.
Nie chce mi się teraz szukać dowodu, ale gdzieś na TibiaNews.net były wykresy. Skill ataku (club/axe/sword) leci troche szybciej druidowi.
Cytuj:
Po co sie meczyc z takimi rzeczami. Ile nam da pare capsow wiecej. To co sie kupi niech sie nosi.
|
120+50+97 (p-arm, p-legs, d-hammer) to wychodzi 267cap, dzięki temu możesz wziąć kilka BP runek więcej.
Cytuj:
chyba ze ktos wyznaje zasade "nie wezme uhow ze soba bo jak mnie pk zabije to jeszcze mi wypadna".
|
Lepiej wziąć ze sobą 5BP UHów niż eq, ja przynajmniej tak uważam
Cytuj:
Ale moge sie mylic ... w koncu mam dopiero 35 lvl ...
|
Racja, ale jak już nabiłeś ten level to powinieneś co nieco wiedzieć

Proffesion: Druid

Level: 5
Mlvl: 0
World: Thoria
Residence: Rookgaard
Nie gram już, nie chce mi się, i wogóle szkoda wakacji, zajmijcie sie czymś innym, pa.