Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2005, 15:55   #8
Parapsyhol
Użytkownik Forum

Parapsyhol's Avatar

Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: z kątowni

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mazerlander
Bardzo dobry poradnik, szczegolowy i dopracowany.
Dzięki

Cytuj:
jakos sie nie moge przemoc do kupywania run skoro sam je sobie moge zrobic. Wiec latwiej jest stworzyc sobie na szybko druida ktory bedzie w stanie robic Uhy niz sorca ktory bedzie sd robil
A po co ci SDki? SD się używa do bicia behe/wrl/demonów, a na wysokich levelach na prawde lepiej kupić niż samemu robić (szkoda czasu). Ewentualnie SD można używać do PK lub obrony przed PK. W ciągu 7 godzin, zarabiasz 5k na uhach i kupujesz za to BP SD + BP HMM, a w ciągu 7 godzin sorcem robisz nie cały BP SD, dlatego się opłaca bardziej drutem grać
Cytuj:
Nie strasz? Mam rozumiec ze druid lepiej od czarodzieja bedzie walil? omg jestem w szoku...
Nom, dobrze rozumiesz.
Nie chce mi się teraz szukać dowodu, ale gdzieś na TibiaNews.net były wykresy. Skill ataku (club/axe/sword) leci troche szybciej druidowi.
Cytuj:
Po co sie meczyc z takimi rzeczami. Ile nam da pare capsow wiecej. To co sie kupi niech sie nosi.
120+50+97 (p-arm, p-legs, d-hammer) to wychodzi 267cap, dzięki temu możesz wziąć kilka BP runek więcej.
Cytuj:
chyba ze ktos wyznaje zasade "nie wezme uhow ze soba bo jak mnie pk zabije to jeszcze mi wypadna".
Lepiej wziąć ze sobą 5BP UHów niż eq, ja przynajmniej tak uważam
Cytuj:
Ale moge sie mylic ... w koncu mam dopiero 35 lvl ...
Racja, ale jak już nabiłeś ten level to powinieneś co nieco wiedzieć
Mlvl: 0
World: Thoria
Residence: Rookgaard

Nie gram już, nie chce mi się, i wogóle szkoda wakacji, zajmijcie sie czymś innym, pa.
Parapsyhol jest offline