Temat: Guild Wars
Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2005, 17:58   #189
Avager
Użytkownik Forum

Avager's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole

Avager ma numer GG 1611291
Domyślny

A ja też dam fotke :> Może nie super jakości bo to jest fotka z PvP A raczej końca 9 WYGRANEJ ! Pod rząd :>

Tu jest mój rekord, ta druża w której byłem była tak zgrana że miataliśmy tymi oto kolesiami z lewa na prawo :> aż tylko 2 zostało (2 inny wyszło :> ).

Ale niestety potej rundzie przegraliśmy... kolesie mieli dobrego monka/necro -.- ... jak ***noł kilka razy w mesmera (wogule mesmera naszego szyyyyyybko zabili... zgrupowany atak był na niego...). Potem użyłem signeta (na ożywienie ...tylko raz można podczas danej misji) na Me ...to znowu go zabili :/ ... A ten monk to hity lepsze miał niż nie jeden Necro :/ ... no trudno :> ale i tak rekord pobiłem :> , wcześniej to max było 6 wygranych, tera 9 + rekord w fragach drużynowych (aż 11 : 0 !!!).

Aha na fotce widać jak kampiliśmy na ich spawnie (taka to mapka, że tutaj sie można zrespawnować... nie tak jak na pozostałych że głównym celem jest wybić całą drużynę... tu trzeba uzbierać większą liczbę pkt niż druga drużyna... oczywiście mapy są losowo...czyli raz jest tak a raz tak).

Avager jest offline   Odpowiedz z Cytatem