Zobacz pojedynczy post
stary 15-07-2005, 20:40   #45
Qurak
Użytkownik Forum

Qurak's Avatar

Data dołączenia: 28 12 2004

Domyślny Śmiechu warte

Wszystko ok Cipsoft robi wszystko aby pozbyc cie cheaterów aby tibia byla równa dla wszystkich i wogóle.. ok zgadzam sie wszystko ok i calkowicie popieram jednak patrzac na to z innej strony co jest winny taki cheater w porównaniu do hackera? to ze jedzie sobie na mc i chce mniej wiecej sprawiedliwie sobie pomóc to nic ale to jush jest inny temat.. ciekawi mnie jednak czemu Cipsoft tak sie uparł na tych cheaterów a nie robi praktycznie nic z hackerami.. cheaterzy to cheaterzy nikomu nie wadza ani nie pszeszkadzaja jednak zostac shackowanym to jest dopiero strat.. wedlug mnie Cipsoft powinien po updacie wziac sie za produkcje jakiegos bardzo ale to bardzo pozadnego programu anty hackerskiego przeznaczonego wylacznie dla tibii(aby nie poniesli jakchs kolosalnych strat) a dopiero potem zabrac sie za cheaterów.. wtedy gra w tibie stalaby sie zupelnie spokojniejsza i nikt nie musialby zadawac sobie pytania "po co grac skoro jak zrobie wysoki lvl to i tak mnie shackuja??"

jesli w jakikolwiek sposóbzlamalem regulamin to pszepraszam jednak nie moge dluzej dusic tego wszystkiego w sobie

pozdrawiam wszystkich i zycze powodzenia
Qurak jest offline