Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Romusiek
To przecież proste że NIE knight ale sorc z premium account jest najpotężniejszy (mówiąc najpotężniejszy nie uważam że najleprzy), np. taki Cachero jakby miał się zmierzyć z Bubble to by oczywiście wygrał, wystarczy spam z UE i kilka SD ^^
|
Sądze że w walce Cachero vs Bubble nie było by nic ciekawego... Słyszałem że jużkiedyś taka była... Pewnie to plotka. Ale relacja tej "plotki" była bardzo realistyczna: Bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... I bili się... A że każde z nich miało koło 30 bp of UH (chyba więcej), do tego mag zadko trafiał z SD, bo ryc szybko biegał, zaś ryc siekal w miare, zato mag bez problemów się uhał....
PODOBNO walka trwała kilka gidzin aż się znudzili wszyscy i organizujący ją GM kazał przestać...
Podkreślałem że to "podobno"... Pliz nie bluzgajcie mnie za bardzo gdyż sam podkreślam że to na
99,99999% plotka podaje ją tylko ze względu na realizm przedstawionej sytuacji