Nie mam zamiaru tu nikogo obrazac ale ten film to zenada
Bardzo duzo minusow zauwazylem w owym filmie, zwlaszcza u blokera, lecz paladyni tez nie sa bez winy. Obydawaj mieli deda przez swoja glupote a nie przez pecha. BLoker w sumie mogl ocalic obydwu..... .
Zaczne od pierwszego deda: byl poprostu zalosny..... nie wiem po jaka cholere uciekal do gory jezeli tam byl walsnie resp tych zerkow i 1 lidera. Czemu nieuciekal w strone blokera?
Pozatym, jezeli gonia takiego delikwenta 2 zerki powinien stac w mjejscu i uhac sie dopuki doputy nienadejdzie pomoc! Gdy ktos biegnie jak szalony BARDZO ciezko sie UHa!! ZaPaMiEtAjCiE to

(bohaterowie filmu)
Dead numer 2: Wina palka polegala na tym ze biegala ona PRZED blokerem, logicznym bylo ze zerk sie przezuci co bylo widac na zalaczonym obrazku, przyokazji uzyl haste ..... . Nauczka? to samo co 1 palek, stac i uhac sie bo latwiej nizeli biegasz!!!
Rycerz ma wg. mnie najwieksza wine. Widac ze KOMPLETNIE nieumie blokowac. Powinien on stac tak, zeby stal on na drodze potencjalnego zerka albo innego orca do palka..... Niestety niestal tak... Zalosc oblewala mnie gdy widzialem jak sie ustawiales..... No ale musze pogratulowac stuffa xD.
Pozatym niewidzialem nigdy zeby pally ze skilem 50/xx startowali na OF, na poczatku jak widzialem ze zwyklego orca ubic razem niemoga to poprostu niemoglem wyrobic na mjejscu.
Konczac ten evil post pragne jeszcze raz podkreslic ze nie mam zamiaru nikogo obrazac!!!. Mam nadzieje ze byl to wasz 1 albo 2 lub 3 wypad na OF ( stad ten brak doswiatczenia).
Film ten polecam graczom ktorzy jeszcze nie byli na OF a chca sie wybrac , zeby nauczyli sie i wyciagneli wnioski z tej nieszczesnej podrozy. Mam nadzieje ze bohaterowie tez jakies wnioski wyciagna