Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2005, 12:41   #56
Matek
Użytkownik Forum

Matek's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2004
Lokacja: Węgorzewo/Gdańsk

Matek ma numer GG 3933509
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaczi
Eh była dziewczyna mojego kumpla, okazała się być zwykłą szmatą, ale co się zrobi? Potrafi się całować namiętnie z typem, którego nawet imienia nie zna...
Moze ten z ktorym byla to nie byl 'ten'. Moze swiezo poznany facet znal lepiej jej podszeby i POTRAFIL ja uwiesc? Kiedy facet caluje dziewczyne mala jest w tym jej wina. Bo z ogromnym podnieceniec czasami nie masz ochoty walczyc;]

Cytuj:
A to co było najbardziej szmatowe:
Umówiła się z 19 latkiem (!) o 11 rano, potem z 17-sto latkiem (!) o 14 i potem z 22 latkiem (!!) o 19... A żadnen z nich nie był jej chłopakiem ( Jej chłopak ma 17) a ona sama ma 14, rok młodsza ode mnie.
To jest wlasnie smarkate podejscie. Co w tym zlego, ze sie umawia? NIe mozna pogadac? Ja jakos swojej dziewczynie nie zabranialem spotykac sie z facetami... i nic zlego z tego nie wyszlo.;]

Ale takie coś, się czasem zdarza w życiu.

Cytuj:
Musiała już dwie szkoły zmienić, teraz jest w trzeciej szkole, u nas, ale już chyba znowu tu nie będzie chodziła bo jej żyć nie dają a ona nie wie czemu -.-
To ciezko z nia porozmawiac, pobyc przez pare dni, wytlumaczyc pewne sprawy. Latwiej przeciez wyzwac od szmat;]

Cytuj:
Takie małolaty się zdarzają, które tylko chcą zaszpanować...
Takich jak wy waszej szkole opwinno sie kastrowac;]

"Miła, błagam, nie zrozum mnie źle
Kocham cię tak jak swoje przestworza pokochał wiatr"

Moj jogger

Ostatnio edytowany przez Matek - 16-07-2005 o 12:42.
Matek jest offline   Odpowiedz z Cytatem