Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2005, 12:50   #45
Allek
Użytkownik forum

Allek's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2005
Lokacja: Tarnów

Stan: Na emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Pandoria
Poziom: 32
Skille: 21/24
Poziom mag.: 41
Cool

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin
re: Fire/Energy/Poison Shield
Takie czary zachecaly by do oszukiwania, bierze sie 20 lvl druida z promocja na MC i mozna spokojnie huntowac glowna postacia
To były tylko propozycje.... Jednak masz racje. Orientacyjnie podałem mlvl i mane ( bo mane na lvl nie liczyłem ). Ale jest też plus: Byłoby więcej Druidów na Deserta

Cytuj:
@Elemental Storm
ROTFL?!?
Zarzucam to sobie (wciaz zostaje mi 900 many) i jestem niesmiertelny na 5 minut, w tym czasie wycinam spokojnie duzy spawn DL w Ankh gdzie blokerowi idzie ponad BP UH, albo praktycznie caly spawn na Demoni (14 WL czy jakos tak na ktore bloker by potrzebowal 1-3 BP UH).
Tu też masz racje ( " 1. Moderator ma zawsze racje. 2. Jeżeli jej nie ma, patrz punkt 1 " ). Ale, gdyby Elderzy mieli taki czar, to by częściej bywali na huntach lub trudnych questach ( Demon, Anni, Necro itp. ). Wreszcie by się do czegoś przydali...

Cytuj:
Co do aur ochronnych to KONIECZNIE musza zalezec od sily magi (np 1/10 sily magi ochrony i tylko jeden zywiol na raz przez minute za 100 many), poniewaz w przeciwnym wypadku twozy sie powazna baza do oszukiwania (ew brania low lvl druida tylko po to zeby rzucal czary ochronne high lvl).
Cieszę się, że ta propozycja Ci się spodobała i dziękuje, że rozwinołeś mą myśl.
Allek jest offline   Odpowiedz z Cytatem