ja gram od wczoraj w adventure quest i stwierdzam, ze ten online rpg to cos wspanialego !! Po porstu odkladam tibie do nizszej gablotki i na samej gorze obok pucharu

stawiam adventure quest. Mam 26 lvl i jestem Ninja (ta laseczka co tam questy zleca dla NInja fajna jest

) A o profesje sie pytaliscie. No to tak: trzeba miec min10lvl, potem jak juz masz dajesz event (czy cos takiego) i wybierasz w jakiej klasie chcialbys sie szkolic, Vampier slayer, dragon slayer, mage , knight, Ninja. No i wykonujesz pierwszy quest dla tej profesji i stajesz sie adeptem profesji, potem kolejno jedziesz questy zeby sie stac ostatecznie juz przedstawicielem profesji.
bartosz

P.S fajowe sa bronie, zbroje i reszta ekwipunku wyspecjalizowane dla danych profesji...miodzio..W ogole nie ma tam sztucznosci typu, masz tu short sworda i on wyglada tak, a zdobadz z questa miecz frogzarda i chodzisz sobie z nim i wez go nie sprzedawaj, a w ogole to plate armor jest super i trudno to zdobyc...NIE!! STOP Z TAKA SZTUCZNOSCIA!! W adventure quest tego nie ma, tam na dobry start dostajesz plate armorka, tak, zeby nei bylo za trudno, po prostu wypasik gra, nie amrtwcie sie o trzymanie "poziomu" jesli chodzi o stuff, po wystarczy troche kasy i odpowiedni level, nie musicie juz na kanalach trade wklepywac buy fire sword itd. itp. Czary mozesz sobie kupic jakie chcesz-czemu nie! tylko kasa i lvl, to jest dopiero ze tak powiem RPGowy realizm fantasy....Chociaz gothic jest i tak the best