Zobacz pojedynczy post
stary 16-07-2005, 19:52   #9
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Cool Mój komentarz...

Sam za bardzo nie potrafię powiedzieć po przeczytaniu tego poradnika, czy lepszy jest sorcerer, czy druid (dotąd uważałem, że druid jest słabiutki), ale wystarczy spojrzeć na statystyki: ilu jest druidów na levelach 100+ ?? Ja gram od kwietnia 2004 i widziałem jednego (w dodatku na zdjęciu, czyli to nawet może był fake ). Sorcererów jest i tak dosyć mało. Najwięcej jest knightów. Palków chyba jest trochę więcej high-leveli niż sorców, ale nie wiem. Najlepszy drut jakiego widziałem w grze to Ricardo Ops. Ma w tej chwili 72 level, 66 mlvl (najlepszy mlvl na servie; lepszy nawet od mlvl-i sorców; gratz dla niego ) i jest najlepszym elder druidem na Solerze. Nie mówię, że na innych servach wyższych nie ma, ale to najlepszy jakiego widziałem przez ponad rok gry. Jeśli macie nadal problem nad wyborem profesji lub nawet ją już wybraliście może powinniście się zastanowić nad tym, czy jednak nie grać sorcererem??

Ostatnio edytowany przez Marixon - 16-07-2005 o 19:54. Powód: żeby nie było niedomówień...
Marixon jest offline