Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2005, 00:24   #20
Marixon
Użytkownik Forum

Marixon's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Marixon ma numer GG 7189912
Szczęśliwy A ja wolę PACC-a...!!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gohan-san
Co do cen w tym temacie...hmhm,moje koffane głośniczki 7.1 (nie miłosiernie buczą...) kosztowały około 1,5 tysiąca zł (jedna z lepszych firm,poprostu są rewelacyjne ).Więc takie mniej porządne 5.1 kosztowały by...hmm...około 500 zł ?A 4 to może 200-300zł.
@Topic:
Temat ma sens...wielu ludzi chce kupić pacca,toż to strata pieniędzy.Przecież kiedyś przestaniecie grać w Tibie,a pieniądze zwrócone Wam nie zostaną!Autor dobrze zrobił,pokazał Wam co można kupić.Mi się spodobał ten punkt:

Czy nie lepiej zadbać o osobę która (bynajmniej w moim przypadku ) kochamy ?Czy dla Was lepiej wydać pieniądze na pacca żeby popłynąć do Ankhrahum ?Ja wole coś kupić dziewczynie niż mieć pacca.
Więc autor tematu dobrze zrobił pisząc temat,być może uświadomił paru osobom,iż nie warto,powtarzam: nie warto kupować pacca.
To tyle
Gohan-san twierdzi, że nie warto kupowac PACC-a. To jest jego zdanie - szczerze mówiąc bardzo zdrowe podejście do tej gry . Ja akurat aktualnie dziewczyny nie mam, więc nie mam takiego problemu. Przemyślałem sprawę dosyć dokładnie i stwierdziłem, że najlpiej bym zrobił gdybym właśnie wybrał PACC-a ... Ale muszę jakoś w tajemnicy kupić ...
Marixon jest offline   Odpowiedz z Cytatem