| 

knight : 
 -zalezy od swiata :
 - na starym swiecie latwo o dobry eq, na 17 lev na aurei mialem k-set i fs - wynika z tego ze warto byloby mnie zabic dla eq. Jednoczesnie zrobilem na tym lev 4 mlvl i zawsze mam uhy - nie sadze zeby pk mieli na mnie ochote
 - na nowym swiecie rycek ze slabym eq robi 20 lev w tempie ekspresowym, nie ma 4 mlvl ale nie oplaca sie go zabijac bo po co ? dla lopaty i maczety ? a moze dla scale arma ktory wypadnie z szansa ( poprawic jesli sie myle ! ) 10 % ?

pall :
 -atakuje na dystans ale na slabych skillach niewiele zrobi czlowiekowi. Nosi przy sobie strzaly/ bolty i slaby eq. Oplaca sie go zabic jedynie dla paru run (bardzo szybko ma dostep do vity ) ew. bolcow. Wyzszy levelem pk zastanowi sie 2 razy czy oplaca sie mu tracic kase na tak watpliwy zarobek.

sorc/ drut :

- ponizej lvl 11/15 ( drut / sorc ) oplaca sie bic tylko dla hmm ( i mozna w miare latwo zabic ). Powyzej - sorc moze oddac z sd ( na pewno mocniej niz low-lev pk z hmm + bron ), druid moze od biedy sie uhac ( lepiej uzyc uhy niz oddac pk za darmo ). Zysk z zabicia solidny, pod warunkiem sie ofiara da sie zabic..

# nie dotyczy osob pekujacych dla zabawy, ofiar afk  oraz postaci high-lev, ktore, jak wiadomo ciezko zabic 1v1
 |