Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2005, 11:20   #235
Kazio Trawka
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 07 2005

Problem Pozory Myla

Mam kumpla ,znaczy mialem do czasu.. kiedy poprosil o passy do mojego konta w tibi z 30 kngihtem i paroma inymi postaciami , mowil ze moge mu zaufac (znalismy sie juz z 1 miech) gralismy razem na ots'ach poprostu bylo fajnie.No wiec dalem mu passy on mowi ze 18 ma urodziny i ze qupi pacc i zrobi mi duzy lvl i skille , no to ja sie zgodzielm. Nastepnego dnia pojechalem na ryby i jak wrocilem napisal do mnie na gg "Ej srry ktos zlurowal saoldy i padlem " stracil 2 lvle f-axe , c-shielda i g-hally. Poznij powiedzial ze to odrobi qpi zeczy na allegro i kupi mi dsm ja czekalem miesciac... az on se zrobil postac Krzysiek'Danubia. Czekalem na te zeczy i niewazilem na kazia z mysla ze wszytko odrabia... po jakims czasie weszlem i zobaczylem ze na postaci niema nic.Powiedizlem mu ze ktos mnie shakowal,powiedzial ze to nie on.. poznij poprosilem go o passy do jego konta okazalo sie ze wszystkie itemy ma on..... wysal mi je sporwotem na postac.Zapytalem sie jego "czemu mnie okradles" a on "choc raz chcialem miec takie itemki" . Wybaczylem mu to... pozniej powiedzial znowu ze bedzie trenil kaziem... no to pozwolilem mu wejsc na postac i trani skilla moze nabil z 15 %-.-' niewchodizlem na postac z 2 tyg.... ale postanowielm sobie pograc wiec weszlem wczoraj na chara i czysto nic niebylo , po rozmowie z moim protectorem powiedzial mi ze to niemozliwe zeby ktos mnie shkaowal jak niewchodziem do tibi przez tyle czasu i niczego niesciagalem... wiec postanowilem sprawdzic konto mojego BYLEGO kumpla Vemazepa lecz pass byly zmienione porosilem go zeby mi dal passy i po jakims czasie sie doczekalem passow.. weszlem na postac Krzysiek'Danubia patrze w dp i lezy moj post man hat... Napisalem mu ze poplyne na darashie i on mi powiedzial ze tam sa jego itemki ktore dostal od qmpla .. wiec poplynolem to sprawdzic w prawdzie mojego eq nieznalazlem ale zobaczylem w dp moje wszystki ringi scarab coinsy itp.... jak juz niaslem parcel z moimi zeczami zeby sobie wyslac on sie lognal i zmienil pass napisalem mu na gg ze wszystkie moje itemy maja wrocic na kazia i na druta a on... zablokowal mnie jak probowalem do niego pisac ciagle mnie blokowal ........ wiec lepiej niedawac passow i uwazac na takich zlodziejow jak On.....
Kazio Trawka jest offline   Odpowiedz z Cytatem