Zobacz pojedynczy post
stary 17-07-2005, 15:42   #1
Golempol
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2005

Domyślny Spisek Dokeina

Jest 3 czesc
Witam chcialem wam przedstawic moj pierwszy fake story. Chcialbym dodac ze w pierwszej czescie nie pokazalem glownej fabuly. Wiem ze troche te demony dupnie wyglondaja ale spendzilem pol godziny na szukanie w spritach postaci demona i nieznalazlem. w nastepnej czescie demony beda normalne. Bez ostrych komentow prosze.( Co do tego ze demony nieuzywaly gfb to sie potem dowiecie)

Siedzialem se w domku nudzac sie. Gdy zobaczylem napis Demon attack in carlin.

Postanowilem polecic do depo po wszytkie bp uh

Droge zawadzil mi demon zdziwi mnie ze tylko z lapy walil i nieuzywal gfb.

Bylem kolo domku mialem troche uh wiec niechcialo mi sie wchodzic Demon uzyl energy beama.

Tutaj pokazalem do czego sie przyxdaja UH i Dlaczego dobze miec 4 mlev

Po jakims czasie Uh zaczely sie powoli konczyc a demon mial dalej wiekszosc hp. NIemoglem wiejsc do domku bo mialem pz-locka. Z pomoca przyszedl mi Hali Dall Zaprzyjazniony pallek

Szybko poradzilismy sobie z demonem. Hali dal mi wiekszosc uh. Z demona wylecial mi Yelow rose(mimo ze naprawde niewypada) spotkalismy tez kogos znajomego

Odrazu jak go uhnelismy wziol skrzynie i wlazl na dach.

Postaowilismy wzioc z niego przyklad. A poniewaz to fake postanowlismy zabic demony z dachu. (za pomoca bolt)

Obiecuje ze nastepna czesc bedzie ladniejsza i ujawnie fabule tego fake

CZESC 2
Satis poszedl porozglondac sie o dachu i obok w domku zobaczyl 2 ff.

Satis polecial zawiadomic reszte grup o tym co zobaczyl(sorry timbord za te ziuu ale powiedziales o mi plagiacie jak skonczylem ten obrazek).

Gdy z z reszta doszedl do domku nibylu juz tam ff tylko Gm dokein i Demon Lord.

Przebieg rozmowy.

Po wysluchani rozomowy chcielismy zejsc ale byly 3 demony. Halli zalatwi je power boltami.

Oki wszytkie padly. schodzimy hali dall juz zszedl.

Przywitaly nas fire elementale a dupelek przywitl je hmm'ami

Spotkalismy tworce tamtuych fire elementali. Spotkalismy Lion princess ktora nam pomogla.(nie umiem robic UE)Enrgy beam tez.

Lion przekazala nam wazna wiadomosc,

Pry domku dokeina przywital nas skarlowiacialy demon lord a hali dall przywital go strzalami.

Zaczela sie walka Demon lord dostawal potezne hity z ue strzal i z war hammera satisa.(nieumiem robic tego UE)

Demon lord sie wylogowal. za to kolo nas teleportnol sie gm dokein.

Czy gm zabije grupe? czy ktos ich uratuje? czy Ue dupelka bedzie ladniejsze? Dowiecie sie w nastepnej czesci.

3 Czesc walka z potworami dokeina

Dokein przteleportowal nasz grupa do jakiejs areny gdzie mieli stoczyc pojedynek z jego potworami.

Faraoni Zsumonowali swoje potwory. Dupelek Puscil Ue zabijajoc 1 faraona

Hali zaskoczyl grupe strzalami sd. nikt niemyslal ze ma 15 mlev. wszzystko padlo i pojawil sie teleport.

Satis przeszukal potwory. I nasi bohaterowie szykwali sie do wejsca w teleport.

Teraz chyba zrobilem 100 razy lepiej. Wreszcie wyszlo to UE

Ostatnio edytowany przez Golempol - 18-07-2005 o 13:07.
Golempol jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.